Netspeed'de 1000 MS ping oluyor

Lydranx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6 aydır Netspeed kullanıyorum. Memnunum ancak bugün kafayı yedirtecek. Sabahtan beri sanki internette 1000 ms var. İnternetli her işlem 1000 ms.
Sizde de sıkıntı var mı?

Evde başka bir cihaz download yapıyor olabilir mi? Veya arka planda yapılan güncelleme olabilir mi? Bir kontrol edin.
Download Veya Uploadla ilgili değil sıkıntı. Direkt Lag var. Normalde hep 5 ms olan internetim 30-40 ms arası. Her siteye geç giriyor, discord sesli sohbete bile zor giriyorum. Sayfalar yüklenmiyor, 3-4 kez replaylemem gerekiyor.
Speedtest bile lagtan yapmıyor.
1673541730088.png

Not: 55mbps TT altyapı.

Download veya uploadla ilgili değil sıkıntı. Direkt lag var. Normalde hep 5 ms olan internetim 30-40 ms arası. Her siteye geç giriyor, Discord sesli sohbete bile zor giriyorum. Sayfalar yüklenmiyor, 3-4 kez replaylemem gerekiyor.
Speedtest bile lagtan yapmıyor.
Eki Görüntüle 1630753
Not: 55Mbps TT altyapı.

Arka planda yapılan indirme işlemleri pingi etkiliyor, o yüzden kontrol etmeni tavsiye ettim. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Bugün genel bir sıkıntı var. Comnet telegram grubundayım. Netspeed kullananlar sövüyor şu an firmaya.
1673541833975.png

Sabah 5.5'tan beri bakım yapıyorlar beyfendiler.

Arka planda yapılan indirme işlemleri pingi etkiliyor, o yüzden kontrol etmeni tavsiye ettim. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.
İndirme falan yok hocam, indirme olsa bile hız testi yapar. Dediğiniz şeyle benim dediğimin alakası yok. Sağlayıcıyla alakalı sıkıntı.

Site'nin Neresinde yazıyor hocam atar mısınız ? Birde ben bakayım.

Bu arada düzelmeye başladı şuan. Ama hala net değil. Yavaş yavaş açıyorlar galiba.
Tamamlandı yazıyordu şimdi devam ediyor yazıyor. Değiştirmişler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı