NetSpeed'de ping oluyor

Arkadaşlar şu an oturduğum bölge çok çöp olduğu için Türk Telekom kullanıyorum fakat 1 ay sonra internetimi değiştirmeyi düşünüyordum NetSpeed'e geçecektim kafam karıştı VDSL kullanacağım fiber yok ne yazık ki önerebileceğiniz bir internet var mı?

Arkadaşlar şu an oturduğum bölge çok çöp olduğu için Türk Telekom kullanıyorum fakat 1 ay sonra internetimi değiştirmeyi düşünüyordum NetSpeed'e geçecektim kafam karıştı VDSL kullanacağım fiber yok ne yazık ki önerebileceğiniz bir internet var mı?
Şu an Netspeed'e sıkıntılar var. Comnet'e bakılabilir.

@Recep Baltaş hocam ne düşünüyorsunuz? Arkadaş haklı mı? Ben TurkNet kullanıcısı olarak bu söylediklerinin hiçbirini yaşamadım. Bana bozuk TurkNet vermişler. (!) 🤣

TurkNet'te üstteki arkadaşın dediği hiçbir şey yok. Müşteri hizmetleri de var. Online işlemlerden arıza kaydı açtığınızda müşteri temsilcisi sizi arıyor.

TurkNet kullanmış biri olarak diyorum ben ticket atıyorum 5 gün sonra 3 gün sonra arıyor 3 5 gün ben internesiz kalıyorum veya düşük hızda mağdur kalıyorum upload ve ping sorunu zaten tavan yaptı 2019 da başladım 2021 de cıktım arkadaşım geçti halla aynı sorunlar kanka vallahi hakklıy mısın diyor oda Comnet geçti mesela VDSL olduğundan fiber kullanan arkadaşlarım GIBIRNet geçti.

Arkadaşlar ADSL NetSpeed kullanıyorum 9 aydır çok sıkıntı yaşandım denemez ara sıra çok nadir internet gittiği oldu 3-5 dakika sonra geldi genelde bir sorun yaşamadım ama şu an bu ping probleminden vesaire başka bir ISS'ye geçmeyi düşünüyorum Comnet çok öneriliyor Comnet düşünüyorum şu an (maksimum 14Mbit destekliyor) altyapım öneriniz var mı NetSpeed'den Comnet geçmeli miyim sizce. Ve geçişte herhangi bir ücret vesaire var mı?

ADSL hizmet vermiyorlarmış GIBIRNet düşünüyorum şu an.

Son düzenleme:
Turknet'te tek kurcalayan kısım 3 x 25 = 75 TL kurulum ücreti ödeyecek olmam. 1 Aylık internet parası yani. Eskiden çok sıkıntı vardı TurkNette şimdilerde çok daha iyi yorumlar alıyorum ama bilemiyorum gene :( Çünkü gerçekten internet kesintilerine gereksiz yükselen biriyim (uzun olup çözülmeyen yada süreklık anlık kopmalarından)
Kurulum ücretine bir şey diyemeyeceğim fakat kopma gibi bir durum söz konusu değil.

Şu anda benim sorunum düzelmiş darısı sizin başınıza 😀. 19ping ile Valorant TR sunucusuna girebiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı