Netspeed'den TurkNet'e geçtim

Makaleler
1
Yer
Adana
Merhaba arkadaşlar, Netspeed'de 35 Mbps paketim 124 TL olmuştu bende 15 TL fark ile TurkNet'e geçiş yaptım şimdi alt yapım Max 50 Mbps veriyor ve arkadaşımdan kod alarak 6 ay boyunca 23 TL indirimli kullanma hakkımız oluştu ikimizde 115 TL falan ödeyeceğiz. Sizce mantıklı oldu değil mi memnun musunuz? TurkNet'ten?

Ekran Alıntısı.PNG

Çok memnunum hocam. İnternet kesilmeleri hiç denecek kadar az oluyor.

Merhaba arkadaşlar, Netspeed'de 35 Mbps paketim 124 TL olmuştu bende 15 TL fark ile TurkNet'e geçiş yaptım şimdi alt yapım Max 50 Mbps veriyor ve arkadaşımdan kod alarak 6 ay boyunca 23 TL indirimli kullanma hakkımız oluştu ikimizde 115 TL falan ödeyeceğiz. Sizce mantıklı oldu değil mi memnun musunuz? TurkNet'ten?

Bende TurkNet kullanıcısıyım ve gayet memnunum. İyi yapmışsın.

Kesinlikle memnunum. Bizim de altyapımız 1000 Mbps. Hiç bir kötülüğünü görmedim türknetin, gerek müşteri hizmetleri gerekse hızı vs. olsun süper.

TurkNet metropollerde hâla bir piyango. Aşırı memnun olan da var, çok yakınan da. O yakınanlardan biri de benim. :) Müşteri hizmetleri birimi yok, ticket açıp yetkililerin gelmesini bekliyorsun, umarım sıkıntı yaşamazsın.

Hayır hocam. Niçin sordunuz ?

Ben TurkNet VDSL 50 Mbps kullanıyorum. GeForce NOW'da ağ testi yapınca hızım normalden düşük çıkıyor paket kaybımda olması gereken aralıktan fazla çıkıyor. Sizin internetiniz fiber sizde de benzer sorunlar var mı diye merak ettim. GeForce NOW ağ testi ekran görüntüsü paylaşır mısınız diyecektim.

1657647987084.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı