NetSpeed'e geçiş nasıl yapılır?

yagami_light

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2020
Mesajlar
825
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar, NetSpeed'e geçmeye karar verdim öncelikle size soracağım birkaç soru var;
-Türk Telekom anlaşmam şubatta bitiyor benim onları arayıp kapattırmak istediğimi söylememe gerek var mı? Yoksa taahhüt bittiğinde otomatik olarak interneti kesiyorlar mı?
-Taahhüt ün bitmesine 12 gün falan kaldı şimdiden NetSpeed'e başvuru yapmalı mıyım? Çünkü bana gönderdikleri belgeleri doldurup kimlik fotokopisiyle geri gönderilmesini istediler.
-Ve son olarak Türk Telekom'un standart ZyXEL modemini kullanıyorum. ZyXEL'i aradığımda modemin VDSL desteklediğini fakat NetSpeed müşteri hizmetlerinden sorgulattığımda VDSL desteklemediğini söylediler sizce hangisi doğru?
 
Hocam Türk Telekom modemleri 35 mbite kadar sorun çıkarmıyor. Ayrıca taahhütünüz bittiği gün kapanması gerek yoksa 150-160 TL fatura kesiyorlar o da en azı. NetSpeed'e evrakları gönderin. Faturanızı ödeyin ve NetSpeed'e geçişinizi yapın. İnternetinizi Türk Telekom ile ilişiğiniz kesildikten hemen sonra açacaklardır.
 
Burada anlattım.
4 Ocak günü Netspeed resmi sayfasından ön başvuru yaptım, birkaç saat sonra beni aradılar ve birkaç kimlik bilgilerimi isteyip ön başvurumu tamamlayıp E-Postama sözleşmeleri yolladılar. 5 Ocak günü sözleşmelerin çıktısını alıp doldurdum ve MNG Kargo ile ücretsiz bir şekilde yolladım. 6 Ocak günü belgeler ellerine ulaştı ve beni "ne zaman geçiş işlemlerini başlatalım" diye aradılar, ben de 8 Ocak günü başlatın dedim. Bu süreç yaklaşık 48 saat sürüyormuş, 8 Ocak sabah 11'de "geçiş işlemlerini başlattık" diye mesaj attılar ve 9 Ocak yani bugün akşam saatlerinde geçiş işlemleri tamamlanmıştır diye tekrar mesaj attılar. Kullanıcı adımı ve şifremi modem arayüzünden girerek sıkıntısız bir şekilde kullanmaya başladım.
 
Hocam Türk Telekom modemleri 35 Mbit'e kadar sorun çıkarmıyor. Ayrıca taahhütünüz bittiği gün kapanması gerek yoksa 150-160 TL fatura kesiyorlar o da en azı. NetSpeed'e evrakları gönderin. Faturanızı ödeyin ve NetSpeed'e geçişinizi yapın. İnternetinizi Türk Telekom ile ilişiğiniz kesildikten hemen sonra açacaklardır.

Ben 75 MB'lik paket düşünüyorum modem sıkıntı çıkartır mı? ZyXEL modemin 100 MB'ye kadar desteklediğini söyledi.
 
Ben 75 MB'lik paket düşünüyorum modem sıkıntı çıkartır mı? ZyXEL modemin 100 MB'ye kadar desteklediğini söyledi.
Ben çift kullanıyorum. Eski modemimin Wi-Fi'si bozulmuştu 100 mbit görünce. Türk Telekom Zyxel 22 bilmem ne modeliydi tam hatırlamıyorum. 35 mbit paket kullanırken 1 günlük 100 mbit satın almıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı