New/old karşılaştırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke ifade atma yasağım olmasaydı, ne hahaha atardım ama...
Buna karşı yapılabilecek bir şey yok, eğer yaptıkları şeyleri anlamıyorsanız sorun nedir bu diye. Böyle böyle, siz de anlarsınız artık. Anladığınız için de ''new'' muamelesi görmezsiniz.
Ben de sizin yerinize atayım şöyle güzelinden bir haha.

Hayır sorun o değil şu anda. Bu konuyu normalde açacak bir seviyede değilim. Psikolojim aşırı bozuk düşünmeden hareket ediyorum sanki ölüme yakın bir insan gibi.

Tamam sorunun o zaten. Yaşın küçük daha ağır bir olay yaşamadıysan hiçbir şey kolay kolay psikolojini bozmaz. Sadece yıkılmış kafasına girersin gittikçe daha kötüleşirsin. Bunun gibi ortamlarda seni sinir edip farklı şeylere yönlendirir.

Tamam sorunun o zaten. Yaşın küçük daha ağır bir olay yaşamadıysan hiçbir şey kolay kolay psikolojini bozmaz. Sadece yıkılmış kafasına girersin gittikçe daha kötüleşirsin. Bunun gibi ortamlarda seni sinir edip farklı şeylere yönlendirir.
10 sene boyunca çökmüşüm desene sen. Psikoloğa gideceğim galiba. Şükür ediyorum ki ağır olaylarım olmadı. Bir kaç tane oldu ama ultra ağır değillerdi onlar. Gene kötülerdi ama oldukça.

Okumak için harcadığım 1 dakikayı, anlam veremeyip kavramak için harcadığım 2 dakikamı geri ver bana.

Sosyalleş biraz, babana söyle bir kursa yazdırsın mümkünse bilgisayarı da elinden alsın.

Asıl konu içeriğine değinmek bile istemiyorum, gereksiz takıntı şeklinde yumuşatabilirim ancak. Hem yaşınıza hem de bu konuya gösterdiğiniz davranışa göre dünyada da "new"siniz, takmayın bu kadar. Zamanı gelip olgunlaştığınızda bunlara isteseniz bile kafayı takamayacaksınız büyük ihtimalle. Burada asıl konu aşağıda bahsedeceğimdir.

"İntiharı düşündüm." diyerek insanlardan tavsiye almayın ve kimseden de böyle bir şey beklemeyin. Söylenebilecek herhangi bir söz ters tepse kimse bunun vebalini alamaz. Her yer psikolog dolu, utanılacak bir durum da değil ayrıca. Gidin birine.

Asıl konu içeriğine değinmek bile istemiyorum, gereksiz takıntı şeklinde yumuşatabilirim ancak. Hem yaşınıza göre dünyada da "new"siniz, takmayın bu kadar. Burada asıl konu aşağıda bahsedeceğimdir.

"İntiharı düşündüm." diyerek insanlardan tavsiye almayın ve kimseden de böyle bir şey beklemeyin. Söylenebilecek herhangi bir söz ters tepse kimse bunun vebalini alamaz. Her yer psikolog dolu, utanılacak bir durum da değil ayrıca. Gidin birine.
Bu mesajıma kadar okuyup konudan çıkmadığınız için teşekkür ederim. Utanmıyorum desem yalan olur, ama gideceğim. Bu durumu aileme nasıl anlatacağım ? Bundan geriliyorum. Saçmalama falan diyeceklerdir kesin eski nesil :/

Arkadaşlar 5 yaşından beri ağır vesvese ile uğraşıyorum. Psikolojim hem bu yüzden hem de başka sorunlardan bozuk. Ben niye bunu kafaya taktım diye düşündüm ve kendimi mantıksız buldum. Konu dağılmaz ise bana psikolojimi toplamamda yardımcı olur musunuz ? Çok fazla intihar etmeyi düşündüm bu psikoloji yüzünden.
Psikolog değiliz. Psikolojin bozuksa bir uzmana danış. Burada sana kim nasıl yardım etsin?

Olduğu gibi anlatmaktan çekinmeyin. Yukarıda bahsettiğim durumdan dolayı çok fazla tavsiye vermeyi doğru bulmuyorum. Mesajımı düzenledim. Tekrar okuyun, benim önerim zaman ve sizi bu duruma sokabilecek küçük şeylerden uzaklaşmak. Büyük sorunlar herkesin hayatında oluyor. Önemli olan küçük sorunları biriktirerek, büyüterek dev yapmamak.

Olduğu gibi anlatmaktan çekinmeyin. Yukarıda bahsettiğim durumdan dolayı çok fazla tavsiye vermeyi doğru bulmuyorum. Mesajımı düzenledim. Tekrar okuyun, benim önerim zaman ve sizi bu duruma sokabilecek küçük şeylerden uzaklaşmak. Büyük sorunlar herkesin hayatında oluyor. Önemli olan küçük sorunları biriktirerek, büyüterek dev yapmamak.
Okudum, teşekkür ederim. Kafanı dağıt falan yazarlar diye düşünmüştüm ben o yüzden tavsiye istedim. Gideceğim psikoloğa en yakın zamanda. Bu olaylar dev değil ama büyümüş anlaşılan, bu şekilde durmam sağlıklı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı