New/old karşılaştırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağlama kuzum sen de aç bir Discord sunucusu gelenlerle sende New diye dalga geçersin, durumu eşitlersin. Yaradan daha büyük dert vermesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 5 yaşından beri ağır vesvese ile uğraşıyorum. Psikolojim hem bu yüzden hem de başka sorunlardan bozuk. Ben niye bunu kafaya taktım diye düşündüm ve kendimi mantıksız buldum. Konu dağılmaz ise bana psikolojimi toplamamda yardımcı olur musunuz ? Çok fazla intihar etmeyi düşündüm bu psikoloji yüzünden.

Discord ortamı bu, bu kadar takılmayın lütfen. Son 1-1.5 yıldır kitlesi en çok leşleşen platform oldu.
Arkadaşlar 5 yaşından beri ağır vesvese ile uğraşıyorum. Psikolojim hem bu yüzden hem de başka sorunlardan bozuk. Ben niye bunu kafaya taktım diye düşündüm ve kendimi mantıksız buldum. Konu dağılmaz ise bana psikolojimi toplamamda yardımcı olur musunuz ? Çok fazla intihar etmeyi düşündüm bu psikoloji yüzünden.
Eğer durumunuz intihar etmeyi düşünecek seviyede ise, sosyal medyada kimse size yardım edemez kimseden de yardım istemeyin. Herkes kafasına göre atıp tutabilir, dalga bile geçebilir. Yardım istemeniz gereken kişiler psikologlar ve psikiyatristlerdir.

Discord ortamı bu, bu kadar takılmayın lütfen. Son 1-1.5 yıldır kitlesi en çok leşleşen platform oldu.

Eğer durumunuz intihar etmeyi düşünecek seviyede ise, sosyal medyada kimse size yardım edemez kimseden de yardım istemeyin. Herkes kafasına göre atıp tutabilir, dalga bile geçebilir. Yardım istemeniz gereken kişiler psikologlar ve psikiyatristlerdir.
Yani dakikada bir kafama dert geliyor, sıkıntı geliyor. Bunları yapmadığım zaman rahatsız oluyorum, yaptığım zaman çevreme zararım oluyor. Yapmamam lazım ama yapıyorum gerçekten psikoloğa gitmeli miyim artık :/

Arkadaşlar lütfen dalga geçecek, hahaha atacaklar okumasın. Ben bu konuda ciddi konuşacağım ne zaman konusu açılsa rahatsız oluyorum. Sevdiğim bir kitlenin Discord sunucularında 6 aylık bir bireyim. New olarak geçiyor biz kitlede anlayacağınız üzere. Şu "oldlar anladı", "oldlar kral" lafları yüzünden sevdiğim insanlara bile tilt oluyorum. Buna karşı ne yapmam lazım? Zamanında ben sunucuya girmediğim için üzülüyorum. Zamanında keşke girseydim ve bu insanlarla tanışsaydım diyorum. Kısa zamanda pek çok arkadaş edindim ve bir kız arkadaşım bile var fakat yani şu old olayı beni kanser ediyor.

Sunucuda New'ler sevilmiyor nedeni ise genelde sunucudaki New'lerin çoğu yaş ortalaması 9 civarı olan insanlar ve davranışları garip. Ben New olmama rağmen çoğu New'in atası gibi bir şeyim yani en olgunları benim galiba mewlerden. Bu beni gerçekten üzüyor ne yapmalıyım? Ne zaman bir konu açılsa bazen birisi benim anlamayacağım bir söz yazıyor ve oldlar anladı yazdığı zaman tilt oluyorum. Keşke zamanı geri döndürsemde zamanında bu insanlarla daha erkenden arkadaşlık kursaydım diyorum.

Sunucuda ağustos ayından önce var olanların özel olarak aldığı bir rol var ve bu rol bende olmadığı zaman üzülüyorum yani 😳 aşırı saçma gelebilir ama hahaha atacak arkadaşlara söylüyorum ki, herkesin farklı düşünceleri ve durumları olabilir. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler.

Edit: Psikolojim ufak bozuk.

Discord üzerinde psikoloji bozmak ve insanları gerçekten intihar ya da başka şeylere özendirmek için yapan çok kişi ve insan var ve bu ortamlardan ayrılmak en iyi çözüm olacaktır. Bu yazdıklarımda da bir neden arayın demek ki bir şeyleri bizde gördük. Eğer hala o sunucularda kalıyorsan hata senin. En iyi ortamını belirleyenler arkadaşlarındır. Arkadaşlarına da bakmanı öneririm.

Yani dakikada bir kafama dert geliyor, sıkıntı geliyor. Bunları yapmadığım zaman rahatsız oluyorum, yaptığım zaman çevreme zararım oluyor. Yapmamam lazım ama yapıyorum gerçekten psikoloğa gitmeli miyim artık :/
Psikoloğa mı gitmeliyim deyip canınızı sıkmaya gerek yok, bu utanılacak veya korkacak bir durum değil. Psikologlar/Psikiyatristler zaten size yardım etmek için var. Bir ağrınız/hastalığınız olduğunda doktora mı gideceğim diye sormuyorsanız, bu gibi durumlar için de sormamanız gerekiyor.

Discord üzerinde psikoloji bozmak ve insanları gerçekten intihar ya da başka şeylere özendirmek için yapan çok kişi ve insan var ve bu ortamlardan ayrılmak en iyi çözüm olacaktır. Bu yazdıklarımda da bir neden arayın demek ki bir şeyleri bizde gördük. Eğer hala o sunucularda kalıyorsan hata senin. En iyi ortamını belirleyenler arkadaşlarındır. Arkadaşlarına da bakmanı öneririm.
Hayır sorun o değil şuanda. Bu konuyu normalde açacak bir seviyede değilim. Psikolojim aşırı bozuk düşünmeden hareket ediyorum sanki ölüme yakın bir insan gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı