New World, İlk Güncellemesini Aldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
New-World-Amazon.jpg

New World’ün 1.01 güncellemesi küçük değişiklikler ve gecikmelerle birlikte yayınlandı. Amazon’un şaşırtıcı derecede popüler olan yeni MMORPG oyunu New World’ün ilk güncellemesi bugün yayınlanması gerekiyordu, ancak görünüşe göre perde arkasında bazı sorunlar var. Oyunun yaklaşık 4 saat bakıma gireceği belirtiliyordu ve Amazon bunu birkaç kez uzatmak zorunda kaldı. Teknik zorluklardan bahseden Amazon, New World’ün NVIDIA […]

Devamı: New World, İlk Güncellemesini Aldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Alacak arkadaşlara tavsiyem biraz daha beklemeleri yönünde olur, her ne kadar arkasında Amazon da olsa bu oyunun toparlanamama gibi bir ihtimali olduğunu düşünüyorum ben.

Mmorpg türündeki bir oyuna server başı 2000 kullanıcı limiti koymak ekibin biraz acemi olduğu izlenimini verdi bana ve ne kadar sunucu değiştirirseniz değiştirin bir noktada hep çok sıra bekler hale geliyorsunuz.

Arkadaşlar oyuna güncelleme geldikten sonra oyuna girerken hata veriyor ardından oyundan çıkıp tekrar girince bu defa biraz oynadıktan sonra LAG DETECTED hatası alıyorum. Bu sorunu bir ben mi yaşıyorum acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı