Newegg.com Güvenilir Bir Alışveriş Sitesi mi?

Ben dediğiniz gibi yaptım ama kabul etmedi. Sizin ekstrenizin örneğini koyabilir misiniz? Bilgileri kapatırsanız sıkıntı olmaz. Böylece ne istediklerini anlamış oluruz.

Mail göndermiyorsunuz. Amazon hesabınız askıya alınınca hesaba giriş yapmayı deniyorsunuz ve karşınıza bir dosya portalı çıkıyor. Ben kendi sorunumda bahsettiğim PDF’yi oraya yükledim ve gönderdim. 1 gün içerisinde hesap açılmıştı.
Ben dediğiniz gibi yaptım ama kabul etmedi. Sizin ekstrenizin örneğini koyabilir misiniz? Bilgileri kapatırsanız sıkıntı olmaz. Böylece ne istediklerini anlamış oluruz.
O biraz sıkıntı. Şu an bilgisayarda da değilim maalesef. İnternete ekstre örneği yazıp görsellere geldiğinizde karşınıza örnekler çıkıyor. Zamanım olursa elbette örnek paylaşırım.

@Msevket44 @GTX660M şöyle bir örnek buldum :

Bu işinize yarar umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım teşekkürler.

@TMS Şimdi sohbete bağlanıp sordum. Talep oluşturdum. Bakalım inceleyip gerekirse tekrar yollayacaklar.
İyi yapmışsınız. Benden önce almıştınız siz, benim ürün de iki gündür Fransa'da takılıyor. Bugün FedEx arayıp soracağım

@TMS Sohbetle konuşunca benim kargo hareketlendi. Şu anda kargo Amerika içinde geziyor. Programlanan teslimat pazartesi akşam 8 gözüküyor bakalım.

@TMS Bu hafta içinde gelsin de artık beklicez.
Benim teslimat önce 30.11.2018 di. Paket FedEx'e geçtiğinde 03.12.18 olarak güncellendi. Arayıp konuştuğumda bu en geç salı günü teslim alırsınız dediler. Sizinki de bu haftaiçi teslim olur. Ben ilk aldığımda eski bir kasada deneyeceğim ondan sonra yeni sisteme montaj edeceğim. İnternette okuduklarıma göre bazen bozuk gelebiliyormuş ve anakartı yakabiliyormuş

@TMS Ürünler sıfır geliyorsa bir şey olacağını düşünmüyorum ama tabi kontrollü olmak gerekiyor. Bende de eski bir sistem var ona takarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…