Newegg.com Güvenilir Bir Alışveriş Sitesi mi?

• Konuyu başlatan TMS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 76
  • Görüntüleme 13.166
Banka sitesine giriyorsunuz oradan ekstre kısmına tıklıyorsunuz. Sayfanın alt taraflarında PDF şeklinde indirmek için bir buton var, ona basıp indiriyorsunuz.
Not : Anlattıklarım Garanti Kart içindir. Diğer kartlar hakkında net bilgim yok. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm :)
Ben dediğiniz gibi yaptım ama kabul etmedi. Sizin ekstrenizin örneğini koyabilir misiniz? Bilgileri kapatırsanız sıkıntı olmaz. Böylece ne istediklerini anlamış oluruz.

Sorun şu Amazon bana PDF olarak almadıklarını söylemişti sadece faks gönderimini kabul ettiğini söylemişti. Bildiğimiz Amazon'a mail olarak PDF mi gönderiyoruz?
Çünkü sorduğumda sadece Amerika'ya ait faks göndermekten başka çarem olmadığını söylemişti mecbur siparişi iptal etmiştim.
Mail göndermiyorsunuz. Amazon hesabınız askıya alınınca hesaba giriş yapmayı deniyorsunuz ve karşınıza bir dosya portalı çıkıyor. Ben kendi sorunumda bahsettiğim PDF’yi oraya yükledim ve gönderdim. 1 gün içerisinde hesap açılmıştı.
Ben dediğiniz gibi yaptım ama kabul etmedi. Sizin ekstrenizin örneğini koyabilir misiniz? Bilgileri kapatırsanız sıkıntı olmaz. Böylece ne istediklerini anlamış oluruz.
O biraz sıkıntı. Şu an bilgisayarda da değilim maalesef. İnternete ekstre örneği yazıp görsellere geldiğinizde karşınıza örnekler çıkıyor. Zamanım olursa elbette örnek paylaşırım.

@Msevket44 @GTX660M şöyle bir örnek buldum :
71E9D8A3-0A37-4C23-8D5B-F64756112DFA.jpeg
Bu işinize yarar umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mail göndermiyorsunuz. Amazon hesabınız askıya alınınca hesaba giriş yapmayı deniyorsunuz ve karşınıza bir dosya portalı çıkıyor. Ben kendi sorunumda bahsettiğim PDF’yi oraya yükledim ve gönderdim. 1 gün içerisinde hesap açılmıştı.

O biraz sıkıntı. Şu an bilgisayarda da değilim maalesef. İnternete ekstre örneği yazıp görsellere geldiğinizde karşınıza örnekler çıkıyor. Zamanım olursa elbette örnek paylaşırım.

@Msevket44 şöyle bir örnek buldum :
Eki Görüntüle 347897
Bu işinize yarar umarım.
Anladım teşekkürler.

@TMS Bu hafta içinde gelsin de artık beklicez.
Benim teslimat önce 30.11.2018 di. Paket FedEx'e geçtiğinde 03.12.18 olarak güncellendi. Arayıp konuştuğumda bu en geç salı günü teslim alırsınız dediler. Sizinki de bu haftaiçi teslim olur. Ben ilk aldığımda eski bir kasada deneyeceğim ondan sonra yeni sisteme montaj edeceğim. İnternette okuduklarıma göre bazen bozuk gelebiliyormuş ve anakartı yakabiliyormuş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı