Newegg.com güvenilir mi?

Kemal eryılmaz

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram aldim 3 gün içinde elime ulaştı. Hiç bir sorunla karsilasmadim. Yalnızca bildiğim kadariyla ödeme yaptığın kart ile gönderi adresin aynı olsun diye biliyorum.

vs...

Güven konusunda şüphen olmasın. Son fiyatta vat included yazıyorsa o gümrük vs dahil yani vergiler dahil. Shipment için genellikle 100 tl alıyorlar. Sepete ekleyerek sana kaç tlye mâl olacağını görebilirsin. Newegg'in tek sıkıntısı iade süreci sanırım. Warranty and returns kısmını inceleyin.

Merhaba Newegg'den GTX 1660ti almayı düşünüyorum. Her şey içinde KDV falan 2000₺ geliyor 3-5 gün içerisinde güvenilir mi herhangi bi sorun yaşar mıyım gümrük vs? Bu sitede alışveriş yapmış insanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. MSI GeForce GTX 1660 Ti GTX 1660 TI GAMING X 6G 6GB 192-Bit GDDR6 PCI Express 3.0 Video Card Desktop Graphics Cards - Newegg.com
Bence bekle buradan al. Aynı fiyata denk gelicek zaten bende bekliyorum.

MSI Gaming X 1660 Tİ 2500 TL’den satışa çıkacakmış. 1900 TL yalan oldu. Bende alıcam 2000 TL’den boşa beklemeyelim.
Merhaba Newegg'den GTX 1660ti almayı düşünüyorum. Her şey içinde KDV falan 2000₺ geliyor 3-5 gün içerisinde güvenilir mi herhangi bi sorun yaşar mıyım gümrük vs? Bu sitede alışveriş yapmış insanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. MSI GeForce GTX 1660 Ti GTX 1660 TI GAMING X 6G 6GB 192-Bit GDDR6 PCI Express 3.0 Video Card Desktop Graphics Cards - Newegg.com
Arkadaşlar newegg den ben de alışveriş yapmak istiyorum nasıl? Bir sıkıntı ile karşılaştınız mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı