- Makaleler
- 3
UPS: 0850 255 00 66
Gümrük: 312 444 8 482
Gümrük: 312 444 8 482
Evet bu aralar bela, arkadaşıma Amerika'dan ekran kartı gönderdim bir ton sıkıntı yaşamış sebebi ise UPS. Yurt dışı alışverişlerinizde PTT'yi kullanın.Yurtdışı alışverişleri gerçekten Türkiye'de bela keşke newegg ile uğraşmasaydım hb den alsaydım yarın kapımda olurdu en azından.Neyse bir bakayım neler oluyor.
Evet bu aralar bela, arkadaşıma Amerika'dan ekran kartı gönderdim bir ton sıkıntı yaşamış sebebi ise UPS. Yurt dışı alışverişlerinizde PTT'yi kullanın.
Ben Newegg'ten çok alışveriş yaptım hepsi yaklaşık 2 haftada geldi. Ama artık eskisi kadar fiyat farkı olmuyor pek bakmıyorum.
Evet yasal iade hakkı süresince iade isteyebilirsiniz fakat gümrük ve kargo firması ile konuşup olayları netleştirmenizi tavsiye ederim.İade isteyebilir miyiz peki ?
Belge istediler mi ? Verdin mi ?
Newegg iade politikasını oku sitesinden, hatasız ürün iadesinde kargo ücreti iade etmiyor olabilirler. Benim alışverişlerimden 1 tanesinde istedi kargo şirketi aradı mail attı onu cevapladım o kadar.
Geçen yıl ki Kara Cuma'da 2100 TL'ye 8700K almıştım, baya da iyi çıktı işlemci![]()
İade alırlar.Sanırım iade isteyeceğim gümrük işlerinden anlamıyorum , ürün gümrükte iade alırlar mı ?
İade alırlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.