NewEgg üzerinden alış-veriş ve vergi

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

Lütfen deneyimli ve alış-veriş yapmış bir arkadaş bana NewEgg üzerinden alış-veriş yapmayı detaylı açıklayabilir mi? Hiçbir yerde sağlıklı bir bilgi bulamadım. Şimdi asıl önemli sorularıma geleyim. NewEgg üzerinden yapılan alış-verişlerde kargo ücreti ve gümrük vergisi, Amazon'da olduğu gibi alış-veriş esnasında görülebiliyor mu ve alış-veriş esnasında ödenip kapımıza kadar sorunsuz geliyor mu? Ayrıca bu siteden alış-veriş yapıldığında herhangi bir ücret, adres, gümrük sınırlaması var mı? Yani kesintiler ve ulaştırma akışı nasıl sağlanıyor?

Şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba arkadaşlar,

Lütfen deneyimli ve alış-veriş yapmış bir arkadaş bana NewEgg üzerinden alış-veriş yapmayı detaylı açıklayabilir mi? Hiçbir yerde sağlıklı bir bilgi bulamadım. Şimdi asıl önemli sorularıma geleyim. NewEgg üzerinden yapılan alış-verişlerde kargo ücreti ve gümrük vergisi, Amazon'da olduğu gibi alış-veriş esnasında görülebiliyor mu ve alış-veriş esnasında ödenip kapımıza kadar sorunsuz geliyor mu? Ayrıca bu siteden alış-veriş yapıldığında herhangi bir ücret, adres, gümrük sınırlaması var mı? Yani kesintiler ve ulaştırma akışı nasıl sağlanıyor?

Şimdiden teşekkürler.

Ben yapacağım yakında şu an attım.

Ben yapacağım yakında şu an attım.
Konuna baktım ama aradığım cevaplar yok maalesef:) Rica etsem böyle bir konu açtığında beni etiketlersen çok mutlu olurum. Çünkü sırf bu belirsizlik yüzünden alış-veriş yapamıyorum:)

Hocam VAT-İnclusive Prive son ödenecek miktar diye biliyorum. Onun dışında başka para ödemiyorsunuz.
Bu veri, alışveriş esnasında mı görünüyor yoksa sepete atınca son ekranda mı çıkıyor?

Bu veri, alışveriş esnasında mı görünüyor yoksa sepete atınca son ekranda mı çıkıyor?
Normal ekranda gözüküyor, yanlış hatırlamıyorsam sepette üstüne çok az bir fark daha ekleniyordu.

Adsızzzzz.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı