Newing veya yüz egzersizi yapmak işe yarar mı?

cioxxa

Centipat
Katılım
1 Haziran 2023
Mesajlar
23
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
türk genci
Bu egzersizler işe yarıyor mu cidden? Her gün yaparsam vücudum da neler değişir? Cidden ögrenmek istiyorum.

yuz-felci-goz-kapagi-egzersizleri.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bir şeyin değişeceğini sanmıyorum yüz hatları ve çevresi genetik ve kilo/yağla orantılı diye biliyorum. 150 kilo birisi bunu yapsa daha da şişer gibi gözüküyor :D.
 
Hiçbir işe yaramaz. Mewing sana keskin bir çene hattı vaad ediyor değil mi? O keskin çene hattına sahip olmak istiyorsan estetik ameliyattan başka çaren yok çünkü kemiklere müdahale edemezsin.

Sende bu çene hattının var olup olmadığını öğrenmenin en net yolu da yağ oranını %10-%15 civarına çekmek. Yüzündeki yağlar kaybolunca çenen açığa çıkar, o zaman belli olur var mı yok mu.
 
Mewing sosyal medyada dümenden sana kurs satmaya çalışan heriflerin popülerleştirdiği bir şey. Önceden böyle bir şeyin adı bile geçmezdi artık her yerde var. Çene hatlarını belirginleştirmek istiyorsan yağ oranını düşük tutmalısın gerisi zaten genetiğine bağlı.
 
Hiçbir işe yaramaz. Mewing sana keskin bir çene hattı vaat ediyor değil mi? O keskin çene hattına sahip olmak istiyorsan estetik ameliyattan başka çaren yok çünkü kemiklere müdahale edemezsin.

Sende bu çene hattının var olup olmadığını öğrenmenin en net yolu da yağ oranını %10-%15 civarına çekmek. Yüzündeki yağlar kaybolunca çenen açığa çıkar, o zaman belli olur var mı yok mu?

Peki yüzümdeki yağ oranını nasıl düşüre bilirim.
 

Geri
Yukarı