Elektronik Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Hevesimi kırdılar. 1 yıldır takip ettiğim üründü. Fiyattan değil de karar veremiyordum aldık elimizde patladı.

Hocam ben 1399a aldım kafam rahat açıkçası bir an 160TL fazla verdim diye şey yapmıştımda sonra 160TL lafınımı yapacağım deyip boş ver dedim bugunde TV stick yollamışlar diyorsunuz.

idefixten ikinci siparişim oldu ikisi de hüsran. 1 sene önce raks ısıtıcı aldım ürün hatalıydı iade bir ay falan sürdü.
Stick olarak gelen Tv box değişimi için müşteri hizmetlerine sordum. uzun uzun bişeyler sordu fotoğraf istedi yolladım. ardından, "sipariş sayfasından iade edebilirsiniz" deyip chati kapattı 😃 yahu ben de biliyorum oradan iade edeceğimi de foto falan neden istedin. Artık İdefixten kolay kolay alışveriş yapmam.

Hevesimi kırdılar. 1 yıldır takip ettiğim üründü. Fiyattan değil de karar veremiyordum aldık elimizde patladı.

Hocam ben almayı düşünüyordum zaten Next start 4K'yı 1900e alacaktım ilk Amazon Next start 4K4ikndiriminde 1399e düşünce aldım direk güzek açıkçası dreamstar Nova'da düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı