Shalashaskaa861
Hectopat
Ben satın aldım hocam, teslimatını bekliyorum. Ürün hakkında çok az yorum olduğu için sadece birkaç farklı forumda birkaç kişi bulabildim gerçekten satın alıp deneyimleyen. Ancak bu kişilerin yorumlarında görüntü kalitesi ve parlaklık hakkında değil de gelecekte başlarına sorun gelme ihtimali hakkında kötü yorum okudum. Yani insanlar fazla güvenerek almamış.
Donanımhaber inceleme videosunu izleyene kadar kafamda parlaklikla ilgili bir soru işareti yoktu ve ölçülenden daha az değer çıkma durumunun diğer televizyonlarda da olduğunu düşünüyorum daha doğrusu bu televizyona özel değildir diye düşündüm. Ben normal bir yerde kullanacağım, parlaklık konusundan şikayetçi olacak mıyım merak ediyorum.
Onun dışında benim de çok acil bir ihtiyacım yoktu ancak yüksek indirim oranı, büyük ekran, güncel yazılım sebepleri ile satın aldım. Ayrıca Next ürünleri televizyon etrafındaki cihazlarda çok şık kullanimasi ve benim de memnun olmamın da etkisi oldu. Panel arızalari kendini erkenden belli ediyormuş diye okudum, Amazon'dan almak bu konuda bir avantaj ilk 1 ay içinde iade ediliyormuş.
Tabii ki teknoloji şans işi, umarım sıkıntısız kullanırım.
Vallahi ben de çok yorum bulamadım panel sıkıntı çıkartmadığı sürece diğer şeyler önemli değil Box'la falan halledilir. Ben de yarın alacak gibiyim bakalım.