Nexus 4 / LG G2 değişimi

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yeni yıla kadar karar verip, yeni bir cihaz alacağım :)
Teşekkürler.

Sen Nexus kullanıcısın ve androidin en stabil telefonları ve google sözleşmesine göre google play'e giren her uygulama nexus cihazlarla uyumlu ve nexuslara tam anlamıyla oturan bir yazılım olmak zorunda. Sen telefon değiştirme bana kalırsa iphone hariç başka bi telefona geçersen attan inmiş eşşeğe binmiş olursun. Çünkü Nexuslar hız için yaratılmış gibiler diğerleri sana yavaş kalır. Bence birazdaha bekle paranı biriktir Nexus 6 yada Nexus 5'e geç. Ek olarak unutmadan söyleylim Nexusdan herhangi bi markaya geçersen Nexusda olan yazılım desteği gelmicek ve güncelleme beklerken telefon başında derbeder olucaksın :D

Sen Nexus kullanıcısın ve androidin en stabil telefonları ve google sözleşmesine göre google play'e giren her uygulama nexus cihazlarla uyumlu ve nexuslara tam anlamıyla oturan bir yazılım olmak zorunda. Sen telefon değiştirme bana kalırsa iphone hariç başka bi telefona geçersen attan inmiş eşşeğe binmiş olursun. Çünkü Nexuslar hız için yaratılmış gibiler diğerleri sana yavaş kalır. Bence birazdaha bekle paranı biriktir Nexus 6 yada Nexus 5'e geç. Ek olarak unutmadan söyleylim Nexusdan herhangi bi markaya geçersen Nexusda olan yazılım desteği gelmicek ve güncelleme beklerken telefon başında derbeder olucaksın :D

Evet bunları çok düşündüm :) özellikle Nexus 4 alırken, hız ve güncelleme ilk tercihimdi ve gerçekten bu konularda çok memnun etti beni. Daha sonrasında zaten Android ve Rom geliştirme işleriyle uğraşmaya başlayınca Nexus olmazsa olmazım oldu :) Fakat son 6 ayda başta kamera olmak üzere bazı ihtiyaçlar hissetmeye başladım. Özellikle kamerasıyla artık uğraşamıyorum bile. Bende üzerine fazla para eklemeden 1000TL civarında bir telefon ile değiştirmeye karar verdim. Bence şuanda 1000TL bandında alınabilecek en iyi telefon yine G2. Önceden büyük ekranlı telefonları sevmezdim fakat şuan tercih edebileceğim pek model yok. Nexus 5 alırsam yine benzer sorunlar yaşayacağım. Mesela onunda kamerası bana göre kötü ve bataryası G2 kıyasla yetersiz. iPhone'a geçmem çok radikal bir karar olur çünkü hali hazırda Android geliştirme ve Android Wear ile ilgileniyorum :D

Birde bunların yanında, LG G2 gibi cihazlar artık donanım olarak üst seviye cihazlar. Şuan piyasadaki LG G2, Xperiz Z3 bana göre mobil sektörde erken gelişmeler :) O yüzden geliştirme işleriyle uğraştığım için LG G2 de yavaşlama hissedersem Rom işlerine başlarım. Açıkçası hız konusunu pek dert etmiyorum :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı