NFC ile RFID kapı kilidi açmak

Lucy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda oturduğum apartmanın otomat sistemi sadece alıcının okuyabildiği RFID sisteminden NFC destekli bir RFID sistemine geçti şifre de var ancak apartman sakinlerinin şifreyi dağıtması sebebi ile sadece yöneticinin muhabbeti olan insanlara veriliyor. Ben mifare kartını kullanmak yerine telefonumu kullanmak istiyorum telefonumun NFC kartına Cards programı ile tanıttım otomat'taki RFID alıcısı telefonumu okuyup onaylıyor ancak mifare kartları'nın chipset'lerine gömülü olan ID numaraları benim telefonuma geçmediği için otomattaki rec (kayıtlı kart) ışığı yanmıyor ve telefonum ile açamıyorum o güvenlik önlemini nasıl aşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç oldu kusura bakma da telefonu otomata tanıttırman lazım. Bunun için dış diafonun şifresini bilmen lazım ya da görevli, kapıcı çağırarak telefonu tanıttırman lazım.

Geç oldu kusura bakma da telefonu otomata tanıttırman lazım. Bunun için dış diafonun şifresini bilmen lazım ya da görevli, kapıcı çağırarak telefonu tanıttırman lazım.
Aklıma gelmişti bu ancak şuan ki yönetici kadrosu şifreyi sır gibi saklıyor girin telefonu tanıtayım desem ona dahi hayır der chip satmak için komik olan ise 10 cent'lik plastik parçasına 20 40 TL civarı fiyat vermesi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı