NFC'siz telefon alınır mı?

Bütçe
13000

Rainne

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kendime uygun bir telefon buldum lakin NFC özelliği yok. Banka, e-Devlet uygulamalarımı NFC'siz bir telefonda kullanabilir miyim? Bunlardan başka problem olur mu?

Hocam kullanırsınız ama telefondan iki saniyede halledilebilecek işleriniz için dışarı çıkmanız veya yolunuzu değiştirmeniz gerekebilir, bence NFC gerekli ama kullanım alanlarınıza göre vs. değişebilir.

Ben öğrenci olduğum için kartıma yükleme vs. yaptıktan sonra NFC'ye çoğu zaman ihtiyaç duyuyorum.

Edit: belki bu bütçede @kxy hocam bir telefon önerebilir size.

T.C. Kimlik NFC isteyen uygulamalar direkt hata verir hiçbir işlem yapamazsın. İlla ki NFC lazım.

Merhaba. Kendime uygun bir telefon buldum lakin NFC özelliği yok. Banka, e-Devlet uygulamalarımı NFC'siz bir telefonda kullanabilir miyim? Bunlardan başka problem olur mu?
Banka hesabı açmak için çoğu banka artık NFC kullanıyor ve başkasının telefonunu kullanmak zorunda kalabilirsin.

İkisinide kullandım bunlar işini görür.

Zorunlu değil ama kolaylık, telefondan ödeme yapamazsın ama kartla ödersin ( Akbil, kredi kartı ). Bankada yüksek meblağda işlem için vs telefonla arayıp temsilciyle konuşman gerekir , yeni hesap açmak vs içinde bankaya gitmen gerekebilir , ama yinede işlemlerini yaparsın.

Şahsen nfc hiç kullanmadım ve banka işlemleri vs de yapıyorum, cihazım S23.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı