NFS Geri Döndü!

M.CaN

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2012
Mesajlar
1.147
Makaleler
16
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Gamescom 2013 videosuyla çok daha fazla ilgimi çeken Need For Speed Rivals, galiba özlediğimiz seriye Frostbite 3 ile götürecek bizi. Arabalardaki modifiyeler de çok dikkatimi çekti. Galiba bu sefer olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla grafiklere zaten laf yok NFS her zaman grafik konusunda en iyisi olmuştur, orası ayrı mesele de. Bence NFS oyunlarına açık dünya yakışmıyor, NFS Most Wanted gibi olmaz inşallah, güzel ara sahnelerin olduğu bir oyun olsun mesela NFS The Run.
 
Ben çizgisellikten uzak olmasından yanayım. Açık dünya oynanışına sahip olmalı bence. Hatta Hot Pursuit gibi yaparlarsa istersek Free Drive, istersek de görev yapabiliriz. Böylece her iki taraf da mutlu olur.
 
Underground 2 ve Most Wanted'tan zevk aldığım kadar hiçbir NFS oyunundan zevk almadım. Onları oynamak daha bir zevkliydi sanki :) NFS Run da oynadım, fazla "casual" geldi.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı