LittleGamer
Hectopat
Oyun açıldı ama tam ekran sorunu yüzünden ekran vermiyor PC. OFF oyuna girdim ama tam ekrandan çıkamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
-windowed yazarak deneyebilir misiniz oyunu açmayı?Tam ekran sorunu nedir, tam ekrandan çıkamamak mı o da? Steam'de başlatma seçeneklerine-windowedyazarak deneyebilir misiniz oyunu açmayı?
Araştırarak yaptım. -"sw" de yaptım, hala tam ekrana geçiyor. Ben böyle bir saçmalık görmedim.Nasıl, nasıl oluyor? Yazdım işte.
-windowed komutu ve -sw komutu işe yaramadı. Ya tam ekranda oyun ekran verip açılsın yada pencere modunda açılsın.Config dosyasından düzeltilir muhtemelen. Benim dediğim komutu denediniz mi sadece? Eğer denediyseniz ve olmadıysa config dosyasını paylaşın. Nerede olduğunu bilmiyorsanız rapor paylaşın, rapordan bulabilirim muhtemelen:
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.