NFS Most Wanted 2012 Tam Ekran Sorunu

Alicem Doğan

Kilopat
Katılım
28 Kasım 2013
Mesajlar
856
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2

Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce NFS Most Wanted 2012'yi satın aldım. Dün oyunu kurdum. Oyun sorunsuz kuruldu. Bir de Origin'den oyun güncellemesi vardı, onu da indirip oyunu güncelledim. Sorunum şu ki oyuna girdiğimde oyun tam ekran olarak açılmıyor. Oyunun içindeki ekran ayarlarında da ''Full screen- Windowed Mode'' gibi seçenekler olmadığı için ben de oyunu klasik yollar ile düzeltmeye çalıştım. Oyuna sağ tıklayıp Özellikler'den tam ekran şeklinde çalıştırmayı denedim. Ama olmadı. İnternette araştırma yapınca sorunun ''Alt+Enter'' kombinasyonu ile çözüldüğünü öğrendim. Oyunun içinde yaptım ama yine olmadı. Windows 8'de boş bir tuşa basarsınız bir ses çıkar ya, aynen o ses çıktı. Ne kadar basarsam basayım olmadı. Sonra bir yama olduğunu öğrendim. @Recep Baltaş abi paylaşmış. Fakat artık link ölmüş. Tıkladığımda ''Sayfa görüntülenemiyor.'' diye gözüküyor. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro. Ekran kartım GTX 650 Ti Boost. Ekran kartımın sürücüsü de güncel. Çözümlerinizi bekliyorum.

Kısa bir süre için ekran kartım GT630 olacak. 650 TiB serviste. Aynı sorun GT630'da da devam ediyor. Ekran kartı daha kötü olduğu için daha düşük çözünürlükte oynamam lazım ki bu da tam ekran olmadığı için sanki bir internet sayfasını yana kaydırmış gibi oyun oynuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
nVidia Denetim Masasından ayar yaptın mı?

[Çözüm] Monitör kenarlarında siyah boşluk | Technopat Sosyal

Bir de monitörünü gerçek çözünürlüğünde kullandığına emin misin ? Full HD monitörü 1680 x 1050 modunda kullanmıyorsun dimi ? Geçen birinin bilgisayarına bağlandım, Full HD monitörünü saçma sapan bir çözünürlükte kullanıyordu... Anlamıyorum yani bazen insanları.
 
Ben televizyon kullanıyorum HDMI ile. 1080p kullanıyorum.
 
Sorunum çözüldü. Aslında nasıl çözüldü bilmiyorum. 1 hafta aradan sonra perşembe günü bilgisayarı açtım. Oyunu açtığımda oyun tam ekran olarak açıldı. Hiçbir ayar yapmadım. Nasıl oldu bilmiyorum. Bu arada @kadirs arkadaşım, oyunun Multiplayer'ı hala açık.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı