NFS MW 2005 nereden alınabilir?

449549

Hectopat
Merhaba, Need for Speed Most Wanted 2005'i nereden indirebilirim? En son YouTube'dan gördüğüm bir tutorial videosundan indirmeyi denemiş ve trojanı yalayıp yutmuştum. Bildiğim kadarıyla oyun Steam dahil hiçbir platformda bulunmuyor; bu durumda 'korsana destek yok' kuralı da kalkıyor diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse, ben bu oyunu nereden güvenilir bir şekilde indirebilirim? Oyunun müziklerini dinlemek bile harika hissettiriyor.

Need for Speed Most Wanted 2005'i nereden satın alabilirim?

Need For Speed Most Wanted 2005 hiçbir zaman dijital olarak indirilmedi, bu yüzden Origin Store'dan buradan satın alamazsınız. Ancak Amazon veya başka bir yetkili satıcı üzerinden yapabilirsiniz.

Kaynak.

Hocam korsan olur mu bilmem ama ben NFS Underground 2'yi Archive.org üzerinden indirdim. Yani virüs de çıkabilirdi ama temiz çıktı. Yorumlara bakarak vb. orada bulma ihtimaliniz var, ama virüs vs. bulaşırsa sorumluluk benim değildir

Merhaba, Need for Speed Most Wanted 2005'i nereden indirebilirim? En son YouTube'dan gördüğüm bir tutorial videosundan indirmeyi denemiş ve trojanı yalayıp yutmuştum. Bildiğim kadarıyla oyun Steam dahil hiçbir platformda bulunmuyor; bu durumda 'korsana destek yok' kuralı da kalkıyor diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse, ben bu oyunu nereden güvenilir bir şekilde indirebilirim? Oyunun müziklerini dinlemek bile harika hissettiriyor.
Orijinalini sadece kutulu olarak 2. elde bulabilirsiniz.

Son düzenleme:

Buradan indirebilirsiniz.

Hiç kuruluma gerek yok RAR'ın içinde bir klasör olacak onu dışarı atın daha sonra klasörün içinde speed.exe olacak onu açın ve oyun sorunsuz şekilde açılacaktır herhangi bir sorun olursan bana yazabilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz.

Hiç kuruluma gerek yok RAR'ın içinde bir klasör olacak onu dışarı atın daha sonra klasörün içinde speed.exe olacak onu açın ve oyun sorunsuz şekilde açılacaktır herhangi bir sorun olursan bana yazabilirsiniz.

Hocam klasör'de herhangi bir şey yoktur değil mi? Güvenebilir miyiz? Bir de başka bir dostumdan buldum oyunu ancak ara sahneler yoktu bunda var mı?

Hala nasıl yapacağınızı arıyorsanız yardım edebilirim, geçen bende arıyordum ve sonunda çözdüm.

Öncelikle my abandonware sitesine giriyorsunuz, arama çubuğuna "Most Wanted" yazsanız yeterli olacaktır. Birinci seçenek olan "Need for Speed: Most Wanted"'a tıklıyorsunuz. (2005 yapımlı oyun) "download" tuşuna basıyorsunuz. Download'a bastıktan sonra site size birkaç seçenek sunucak, en gelişmiş versiyon olanı "NFS MW Black Edition"'dır (patrxgt tarafından yapılmış DVD versiyonundan bahsediyorum) bunu indiriyorsunuz ve sonra sitede aşağı doğru kaydırıyorsunuz "game extras" diye bir bölüm var, orada "widescreen fix"'i "Serial keys"i "HD Reflections"'ı ve "No CD"'yi indiriyorsunuz. Kurulum ise şöyle; Most Wanted'ı açıyorsunuz yeni bir disk gibi bir şey oluşuyor ona giriyorsunuz ve yanlış hatırlamıyorsam autosetup ya da autorun diye bir şey vardı onu çalıştırıyorsunuz, oyunu nereye indireceğinizi falan seçiyorsunuz. Eğer size key falan sorduysa hatırlarsanız "Serial keys" diye bir şey indirmiştik o metin belgesinin içinde ki kodları giriyorsunuz (her bir haneye bir kod girecek bir rakam değil) eğer bir şeyi anlatmayı unutmadıysam oyununuz seçtiğiniz dosyaya kurulacak ama oynayamayacaksınız. Oynayabilmeniz için "No CD" klasöründe ki speed.exe dosyasınını şu an kurulu olan speed.exe dosyasıyla değiştiriyorsunuz ve oyununuz açılabilir hale geliyor, ama şimdi oyunu tam ekran yapacağız ve ufak yansımalar ekleceğiz. Bunlar oyununun kendi havasını Redux mod gibi bozmuyor bu yüzden içiniz rahat olabilir. Widescreen Fix'in içindeki dosyaları oyunun dosyalarına birebir atıyorsunuz, ve hemen sonra HDReflections'ı açıyorsunuz ve içinden "NFSMWHDReflections"'ı seçiyorsunuz onun içinde scripts klasörü var, onun da içini açıyorsunuz ve içindekileri oyununuzun dosyalarında ki scripts klasörüne atıyorsunuz. Bir hata olursa bana geri dönüş yapın lütfen. Umarım yardımcı olabilmişimdir:>

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı