toomanynights
Kilopat
- Makaleler
- 5
Herhangi bir yerde 10 saatlik oynayış vs. yazmıyor. EA App'de Standart Edition gözüküyor. Yanlışım mı var acaba, başka NFS çıkmadan gelmez diye düşünüyordum.

Ben yeni fark ettim, burada da konusuna denk gelmedim. Neyse benim gibi fark etmeyen var ise şimdi görür. Almayı da düşünüyordum zaten çok iyi geldi boşa para verecektim.Yok usta geçen haftalarada hem EA Play'e hem de GamePass'e eklendi.
Hissettirmiyor bence. Eksi yanı çok valla. Oynarken çok sinir oluyorum şu polislere. Adam Bugatti sürüyor sanki 2 saniye önce direğe çarpmış takla atmış hemen önüme geliyor ama çok sinir bozuluyor.Güzel oyun amaçlıdır eski NFS hırsını az da olsa hissettiriyor.
Polisler bazen kendi kendine bırakıyorlar peşini ben öyle gördüm. Ya da arabaları patlıyor durduk yere. 5 yıldızda değil ama 5 yıldızda kurtulamadım hiç.Hissettirmiyor bence. Eksi yanı çok valla. Oynarken çok sinir oluyorum şu polislere. Adam Bugatti sürüyor sanki 2 saniye önce direğe çarpmış takla atmış hemen önüme geliyor ama çok sinir bozuluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.