NFS Unbound Game Pass'e geliyor!

Tabi ki. Aslında oyun Game Pass'a gelmiyor zaten. EA Play'e geliyor. EA Play Game Pass aboneliği içinde yer aldığı için Game Pass'a geldi deniliyor.
Game Pass'e geliyorsa EA Play'e de gelecektir.
Hocalarım şimdi ben ps üzerinden ea playden bu oyunun deneme sürümünü indiriyorum.Oyun ea play kütüphanesine tamamen eklenince benim oyun deneme sürümü olarak kalmıyor değilmi ?

Hocalarım şimdi ben PS üzerinden EA Play'den bu oyunun deneme sürümünü indiriyorum. Oyun EA Play kütüphanesine tamamen eklenince benim oyun deneme sürümü olarak kalmıyor değil mi?

Kalmaz bende indirdim yavaştan başladım.

Optimizasyonu çöp bir oyun. Grafikleri benim hoşuma gitti ama Arc 750 ile sürekli drop sorunu yaşıyorum.

O senin bilgisayarın ile ilgili bir durum ben ultrada sıkıntısız mis gibi oynuyorum.

EA Play'e geliyor demek daha uygun olur. Neticede EA Play'e geldiği için Game Pass'e eklenmiş oluyor.

EA Play Game Pass ile anlaşmalı olduğu için mantıken EA Play'e gelen her şey aynı zamanda Game Pass'e geliyor.

Hocam bence oyun yolundan bayağı saptı bu tarz ile.

Son çıkan oyunlar buna göre çok daha kötüydü bence. Bu da eski hissiyatı vermiyor ama en azından oynarken eğlenebiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı