OverRar00
Hectopat
25 liradan aldım.
Hayırlı olsun umarım hile yapmaya gelen kitleden değilsinizdir.
25 liradan aldım.
Bu yaptığın genelleme çok yanlış.Hayırlı olsun umarım hile yapmaya gelen kitleden değilsinizdir.
Online ile pek aram yok hikayeyi bitirip bırakırım.Hayırlı olsun umarım hile yapmaya gelen kitleden değilsinizdir.
Hocam maddi durumu 500tl'yi karşılayacak kadar iyi olmayanlar da 25TL'den alıyor. Sırf sizin maddi durumunuz iyi diye neden ucuza alanlara bu kadar önyargılı yaklaşıyorsunuz? Herkes aynı değildir.Hayırlı olsun umarım hile yapmaya gelen kitleden değilsinizdir.
Bu yaptığın genelleme çok yanlış.
Hocam maddi durumu 500TL'yi karşılayacak kadar iyi olmayanlar da 25TL'den alıyor. Sırf sizin maddi durumunuz iyi diye neden ucuza alanlara bu kadar ön yargılı yaklaşıyorsunuz? Herkes aynı değildir.
Hocam sizi anlıyorum GTA 5'e de aynısı olmuştu Epic games bedava verdiği zaman. Benim anlatmaya çalıştığım böyle forum sitelerinde sürekli genelleme yapmanızın yanlış olduğu. Yoksa ben de bilirim eskiden güzel topluluğu olan oyunun sırf bedava ya da ucuza verildi diye çöküşünü.Hocam kusura bakmayın artık gırtlağına kadar hile doldu neredeyse oyun. Hadi hileyi geçelim hileyi açanların hepsi Türk ve sesli sohbette aniden Serdar yavaş ya da giga chad earrape gibi sesler açıyor. Muteleyin çok mu zor diyebilirsiniz adamlar onun da taktiğini bulmuş. Siz menüye girdiğinizde ya da oyunda yavaşladığınız durduğunuz zaman sizi map dışına uçuruyorlar binanın içine sokuyorlar üstüne korna çalıp dalga geçiyorlar ana bacı seste küfür ediyorlar. İnsanın verdiği paraya lanet ettiriyorlar. Adamlar bir de en üst segment araç olan rcr alıp fulleyip geliyorlar direk her türlü birinci oluyor. Bunu yapanların neredeyse hepsi Türk. Oyunda daha 1 hafta önce Türk bulmak altın bulmak gibi iken şimdi oyun komple ağzına kadar Türk, hile ve toxic ile dolu.
Hocam 25 TL'ye alsın isterse bedava alsın sorun o değil. Sorun oyunda ki kitlenin sırf bu oyunu ucuza aldığından dolayı yaptığı rahat rahat davranışlar.
Siz belli ki CSGO falan oynamamışsınızHocam kusura bakmayın artık gırtlağına kadar hile doldu neredeyse oyun. Hadi hileyi geçelim hileyi açanların hepsi Türk ve sesli sohbette aniden Serdar yavaş ya da giga chad earrape gibi sesler açıyor. Muteleyin çok mu zor diyebilirsiniz adamlar onun da taktiğini bulmuş. Siz menüye girdiğinizde ya da oyunda yavaşladığınız durduğunuz zaman sizi map dışına uçuruyorlar binanın içine sokuyorlar üstüne korna çalıp dalga geçiyorlar ana bacı seste küfür ediyorlar. İnsanın verdiği paraya lanet ettiriyorlar. Adamlar bir de en üst segment araç olan rcr alıp fulleyip geliyorlar direk her türlü birinci oluyor. Bunu yapanların neredeyse hepsi Türk. Oyunda daha 1 hafta önce Türk bulmak altın bulmak gibi iken şimdi oyun komple ağzına kadar Türk, hile ve toxic ile dolu.
Hocam 25 TL'ye alsın isterse bedava alsın sorun o değil. Sorun oyunda ki kitlenin sırf bu oyunu ucuza aldığından dolayı yaptığı rahat rahat davranışlar.
Siz belli ki CS:GO falan oynamamışsınız![]()
Hayırlı olsun umarım hile yapmaya gelen kitleden değilsinizdir.
Hocam sizi anlıyorum GTA 5'e de aynısı olmuştu Epic Games bedava verdiği zaman. Benim anlatmaya çalıştığım böyle forum sitelerinde sürekli genelleme yapmanızın yanlış olduğu. Yoksa ben debilirim eskiden güzel topluluğu olan oyunun sırf bedava ya da ucuza verildi diye çöküşünü.
Ben glitch kullanıyorum hile sayılır mı oda![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.