NFS unbound kırılır mı?

Last Trials

Centipat
Katılım
12 Haziran 2022
Mesajlar
594
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni çıkan Electronic Arts oyunu need for speed™ unbound kırılır mı? Kırılırsa tahmini ne zaman kırılır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cok surmez kirilmasi.
Bir kac dakika sonra korsana destek yok diye linc yiyebilirsin.
Bence artık forumda bu aşılmalı yoksa kimse oyun oynayamayacak.Tasvip etmesinler ama ağır ceza olmamalı bence. 1-2 yıl önce olsa ben de kesinlikle korsana karşıydım ama şuan oyun konusunda bir şey diyemiyorum. 1 oyun asgari ücretin 5'de 1'inden fazla ama ucuz oyunların korsan oynanmasına hala karşıyım. Bahsettiğim mevzu 900 TL üstü oyunlar.
 
Son düzenleme:
Cok surmez kirilmasi.
birkaç dakika sonra korsana destek yok diye linc yiyebilirsin.

He hocam sorma ya korsan düşmanlarına oyun şirketleri aylık para veriyor galiba insanları orijinale yönlendirmesi için başka açıklaması olamaz😂😂

Bence artık forumda bu aşılmalı yoksa kimse oyun oynayamayacak. Tasvip etmesinler ama ağır ceza olmamalı bence. 1-2 yıl önce olsa ben de kesinlikle korsana karşıydım ama şu an oyun konusunda bir şey diyemiyorum. 1 oyun asgari ücretin 5'te 1'inden fazla ama ucuz oyunların korsan oyunanmasına hala karşıyım. Bahsettiğim mevzu 900 TL üstü oyunlar.

Zaten Technopat ekibi de artık bu korsan konusuna karşı değil çünkü moderatör benim yazdığım mesajı düzenlemiş yani üstüne üstlük adamlar artık karşı değil yani anladılar çünkü oyunun korsan dışında oynanamayacağını.
 
Vallahi hocam biraz haklilar ama simdi. Emek hirsizligi oluyor. Gerci Türkiye sartlarinda oyun oynamak artik luks oldu.

Yapacak bir şey yok hocam oyun 50 60 lira değil ya da taş çatlasın 100 lira değil 1.200 lira bir oyuna verilmez emek hırsızlığı da olsa artık göz ardı etmek gerekiyor.
 

Geri
Yukarı