NideOS işe yarıyor mu?

Efe Karakaya

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
1.170
Çözümler
7
Yer
Elazığ/Merkez
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Corsair 128GB M2 SSD
Ekran kartı
Rx6600Xt
Anakart
Asus Tuf B450 Pro Gaming
İşlemci
Ryzen 3 3100 4.43GHz
Merhaba, NideOS işletim sistemini gördüm. Birkaç video falan karşıma çıktı ve etkilerini gördüm. Sizce NideOS kurmak mantıklı mıdır? Ne kadarlık bir performans farkı sağlar ortalama olarak?
 
Kesinlikle katılıyorum, eğer PC niz 4 GB RAM'li i3 2. nesil bir işlemciniz olmadığı sürece orijinal ISO daha iyi. Öyle çok düşük sisteminiz varsa tiny10 öneririm Ntdev'in.

Birleşenlerim kötü değil fakat daha yüksek performansa ihtiyacım oluyor şu haldeyken bile.
 
Eğer oyun oynamayacaksınız zaten pc zar zor açılıyor sadece youtube izliyorum derseniz tiny10 linkide isterseniz atarım
Eğer orta düzey valorant fln açan sisteminiz varsa Revi OS, Ghost Spectre vs. vs. Ama arkadaşın açtıgı bu konudaki iso ile alakalı pek bişe bulamadım ve paralı satıyorlar gibi duruyor çok gereksiz :)

Ve ekran kartınız darbogaz oluyor buyuk ihtimal o yüzden yüksek performans alamıyorsun, Her iso'yu kursanda o kartın gucune göre daha az fps alacaksınız. Zaten işlemci hariç sisteminiz iyi oldugundan Windows 11 Kur derim.
 
Eğer oyun oynamayacaksınız zaten PC zar zor açılıyor sadece YouTube izliyorum derseniz tiny10 linkide isterseniz atarım.
Eğer orta düzey Valorant falan açan sisteminiz varsa revi OS, Ghost Spectre vs. vs. Ama arkadaşın açtıgı bu konudaki ISO ile alakalı pek bir şey bulamadım ve paralı satıyorlar gibi duruyor çok gereksiz :)

Ve ekran kartınız darbogaz oluyor buyuk ihtimal o yüzden yüksek performans alamıyorsun, her ISO'yu kursanda o kartın gucune göre daha az FPS alacaksınız. Zaten işlemci hariç sisteminiz iyi oldugundan Windows 11 kur derim.

Windows 11'den 10'a geçtim. Windows 11 de hala sorunlar var. Darboğaz oluyor tabii ki de ama Overcloack'lu olduğu için çok da fazla etki etmiyor. Her şekilde bir avantaj sağlar ama belirttiğiniz modlu Windows'lar değil mi?
 
Windows 11'den 10'a geçtim. Windows 11 de hala sorunlar var. Darboğaz oluyor tabii ki de ama Overcloack'lu olduğu için çok da fazla etki etmiyor. Her şekilde bir avantaj sağlar ama belirttiğiniz modlu Windows'lar değil mi?
Hocam ne için modlu istiyorsunuzki sistem özellikleriniz iyi ekran kartınız iyi fantezi için valoda 700 fps alsan ne olacak ekran kartı hertz in kaçki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı