- Makaleler
- 15
Bilgisayarda öyle duruyor, oynamaya değer mi?
gerekirse 100 saat olsun hic fark etmez. GTA 5, RDR2 oynamis adamiz, yeter ki oynanisi ve hikayesi insani sarip sarmalasin. Final Fantasy 7'ye benziyor mu?Kesinlikle değer. Lakin oyun düşündüğünüzden daha uzun. Örneğin oyunu gerçekten bitirmek için yani 5 tane ana endingi görebilmeniz için minimum 25 saat oynamanız lazım. Full yaparsanız 40-45 saat.
Oynanış olarak Automata şahsen güzel. Mekanik olarak çok gelişme olmasa da beni sıkmamıştı. Lakin Dost Kayaoğlu combat olarak gelişme olmadığı için çok beğenmemişti.gerekirse 100 saat olsun hic fark etmez. GTA 5, RDR2 oynamis adamiz, yeter ki oynanisi ve hikayesi insani sarip sarmalasin. Final Fantasy 7'ye benziyor mu?
Oyunda seçim pek yok. Karakterlerin combat animasyonları cidden iyi lakin mimikler için bunu demem pek doğru olmaz. Lakin mimikler kötü dediğim bir yer yok. Hogwarts Legacy oynamadım. O yüzden mimikler o oyunda nasıl bilmiyorum.@WerBeastDu Rol yapma unsuru, karakter animasyonları (mimikleri, hareketleri vs.) nasıl oyunda? Hogwarts Legacy'i sırf bu unsurlardan dolayı iade etmiştim.
Eyvallah hocam cok sagolun. Eve donunce alip oynayayim o zaman.Oynanış olarak Automata şahsen güzel. Mekanik olarak çok gelişme olmasa da beni sıkmamıştı. Lakin Dost Kayaoğlu combat olarak gelişme olmadığı için çok beğenmemişti.
Hikaye olarak kesinlikle iyi. Oyun yarı açık dünya. RPG diyebileceğimiz çok bir şey yok. O yüzden Final Fantasy 7 ile karşılaştırmak pek doğru değil. Zaten oyun AAA değil. AA olarak geliştirildi.
Yan görevler var tabi ki. Bazen oyunun evrenini daha iyi anlamak için bazen de yan karakterleri daha iyi tanımamıza yardımcı olacak şekilde dizayn edilmiş.
Relicant ise kombat olarak cidden çok sıradan. Örneğin Automata'da iki silahı aynı anda kullanabilirken Relicant'ta 1'e düştüğü için kombo yapılacak pek bir şey yok. Ayrıca 5 Ending mevzusu iki oyun içinde geçerli. Lakin Replicant inanılmaz tekrara biniyor. Yani oyun 1-2 ending sonrası sizi sıkmaya başlarsa 5. Ending'e kadar gelmek istemezsiniz. Lakin iki oyunu da öneririm.
Nier Replicant bildiğiniz üzere 2010'da çıkan Nier Gestalt'ın remake'i konumunda. Lakin Gestalt sonrası oyunun yönetmeni Gestalt sonrasını anlatan bir roman çıkardı. Bu roman Replicant'ın 5. Ending'ini yani asıl finalini anlatıyor. Komik bir şekilde Automata'ya büyük göndermeler yapılmış bu Ending'te.
Saçma olabilir lakin Replicant başlayıp, 4 ending bitirip. Sonrasında Automata bitirip sonrasında Replicant Ending E almak güzel olabiliyor.
İki oyunu da bitirip bu üstte dediğime katılan-katılmayan insanlar yazabilir mi
Oyunda seçim pek yok. Karakterlerin combat animasyonları cidden iyi lakin mimikler için bunu demem pek doğru olmaz. Lakin mimikler kötü dediğim bir yer yok. Hogwarts Legacy oynamadım. O yüzden mimikler o oyunda nasıl bilmiyorum.
Seslendirme, müzik, evren ve hikaye olarak güzel bir seri.
Onu profil fotografiniz soyluyor zatenKesinlikle değer.
Başka bir şey yazamazdım.Onu profil fotoğrafınız söylüyor zaten.![]()
Sıkıcı.Bilgisayarda öyle duruyor, oynamaya değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.