PleasureMan
Yoctopat
Erkek Ayakkabı Sneaker Modelleri ve Fiyatları | Sneaks Up
En trend erkek sneaker modelleri Sneaks Up'ta. Nike, adidas, Puma, Converse, Vans ve birçok markanın spor ayakkabı modelleri beyaz, siyah ve farklı renk seçenekleriyle.
				 www.sneaksup.com

www.sneaksup.com
				Nike V2K Run | Unisex | HQ1582-001 | Sneaks Up
Nike V2K Run ERKEK SİYAH Sneaker Sneaks Up'ta Seni Bekliyor. Aradığın NIKE Sneaker Modellerini Keşfet. Ürün Kodu: HQ1582_001
				 www.sneaksup.com

www.sneaksup.com
				Nike Initiator | Erkek | 394055-001 | Sneaks Up
Nike Initiator ERKEK GRİ Sneaker Sneaks Up'ta Seni Bekliyor. Aradığın NIKE Sneaker Modellerini Keşfet. Ürün Kodu: 394055_001
				 www.sneaksup.com

www.sneaksup.com
				Nike Air Max Solo | Erkek | DX3666-002 | Sneaks Up
Nike Air Max Solo ERKEK SİYAH Sneaker Sneaks Up'ta Seni Bekliyor. Aradığın NIKE Sneaker Modellerini Keşfet. Ürün Kodu: DX3666_002
				 www.sneaksup.com

www.sneaksup.com

Skechers Go Run Elevate 2.0 Erkek Siyah Spor Ayakkabı
Spor Ayakkabı & Sneaker modelleri ve fiyatları SuperStep'ta! Kaliteli ve şık ERKEK Spor Ayakkabı & Sneaker modelleri, ücretsiz kargo ve indirimli fiyat avantajı için ürünlerimizi hemen inceleyin.
				bütçem 3, 5k başka marka/model önerilerinize açığım (linkleri derlediğim tarihte fiyatlar 3-3, 5K civarı)
Günde rahat 6 km yürüyorum. Rahatlık ve dayanıklılığı en iyi olan modeli kullanan varsa belirtebilir mi? Nike ayakkabıların yanına bir de Skechers ekledim çünkü ürün detaylarında yazan çeşitli özellikler dikkatimi çekti. Ayrıca Skechers Max protect modelini 4 aydır kullanıyorum, rahatlıktan yana problem yok ama olması gerekenden bir tık fazla yıprandı ve fiyatı öyle bir ayakkabı için astronomik düzeyde yüksek. Skechers'in GO run serisi çok övüldüğü için bir şans vermek istiyorum önerirseniz eğer.
Kısaca: Rahat ve dayanıklı olsun kafam rahat olsun.

Son düzenleyen: Moderatör: