Nike Blazer iyi mi?

Hocam hiç bir fikrim yok ama "sikayetvar" sitesinde falan dikişlerinin 1-2 hafta içinde patladığını söylemişlerdi. Bana o site çok saçma gelirdi hep ama bi' korkutmadı değil.
Çoğu şey de öyle yorumlar oluyor o sitede korkmayın.

Merhaba, dün akşam Nike mağazasından blazer mid 77 jumbo aldım. Sizce iade etmeli miyim? Kalıbı dar ve evdeki insanlar süngerinin dışarıda olmasından şikayetçi :D.

Hocam merhaba bende aynı ayakkabidan 2 gün önce aldım superstep sitesinin mobil uygulamasına özel "App15" kodu ile %15 indirim var üstüne world mobil uygulamasina özel 1250TL ve üzeri alisverisler için 200 world puan veriyor yani ayakkabıyı 1600TL'ye alabiliyorsun henuz giymediysen bir bak derim.

Hocam merhaba bende aynı ayakkabidan 2 gün önce aldım superstep sitesinin mobil uygulamasına özel "App15" kodu ile %15 indirim var üstüne world mobil uygulamasina özel 1250TL ve üzeri alisverisler için 200 world puan veriyor yani ayakkabıyı 1600TL'ye alabiliyorsun henuz giymediysen bir bak derim.
Hocam tavsiye için teşekkür ederim ama biraz geç oldu. Bu arada Air Force 1 ile değiştirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı