Ninjutso Sora alınır mı?

Skyming5345

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi, Ninjutso Sora alınır mı? Logitech G PRO X Superlight Hero'yu düşünüyordum, fakat bu fiyata forumda gördüğüm kişiler Ninjutso Sora'yı tavsiye etmiş. Sizin düşünceleriniz nedir?

Superlight 1 alınmaz. Küçük fare istiyorsanız Sora güzel bir seçenek. Diğer türlü DeathAdder V3 Pro veya Viper V2 Pro bakın.

GPX alınmaz, eğer ikinci ele güvenebilirsen Lamzu Atlantis modellerini önerebilirim.

Darmoshark V3 Görünüşü bana biraz kaba geldi. Ninjutso Sora Önermemenizin sebebi nedir?
Ninjutso Sora önermiyorum demedim, sana başka seçeneklerde sundum belki daha çok seversin diye. Eğer bir fare seçecek olsam GPX ya da Sora arasında, Sora seçerdim.
Eğer modlamak istersen: Wraith switchlerini öneririm + Skatez için Hoverpad V2

Lamzu Atlantis sipariş verebileceğim bir yer bulamadım.
Lamzu Atlantis benim en sevdiğim mouse ama sıfırını bulması ya da %100 güvenilir bir yerden almak nerdiyse imkansız, 2. el almak dışında ihtimal yok. Eğer almak istersen söyleyeyim Wraith kullanıcıları genelde temiz olur.
Yeni modelleri Wraith Esports'un orijinal sitesinde satışa, istersen bakabilirsin.

Lamzu Atlantis benim en sevdiğim mouse ama sıfırını bulması ya da %100 güvenilir bir yerden almak nerdiyse imkansız, 2. el almak dışında ihtimal yok. Eğer almak istersen söyleyeyim Wraith kullanıcıları genelde temiz olur.
Yeni modelleri Wraith Esports'un orijinal sitesinde satışa, istersen bakabilirsin.

Anladım. Bu durumda, sanırım mecburen Ninjutsu almak zorundayım. Fakat takılma sorunu yaşayan kişiler gördüm. Sizin düşünceniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı