İnceleme Ninjutso Sora

Çift tıklama olayını anlamadım ben. Windowsa double click yapıyoruz program falan açarken. Bunu mu kastediyor yoksa tıklarken yanlışıkla double algılamasını mı?

Çift tıklama olayını anlamadım ben. Windowsa double click yapıyoruz program falan açarken. Bunu mu kastediyor yoksa tıklarken yanlışıkla double algılamasını mı?

Bir kez tıkladığında 2 kez algılaması.

Merhaba.

Şekil olarak g305 sonrası Sora nasıl sizce? yani benzer mi eldeki hissiyatı şekil olarak?

Merhaba.

Şekil olarak g305 sonrası Sora nasıl sizce? yani benzer mi eldeki hissiyatı şekil olarak?
Yani şekil olarak degilde yani şekil olarak en fazla 1 hafta felan sıkıntı yaşarsınız ama hafifligine alismaniz 2 haftayı bulur sora nin ağırlığından sonra herhangi bir mouse u tuttugunuzdada tuğla tutar gibi bir ağırlık hissediyorsunuz baya hafif ama dediğim gibi bu tarz mouselarda şekil konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama g305 in arka tarafı biraz engindi sora biraz daha bombeli onada zamanla alışırsıniz

Lamzu Atlantis Mini denedim. Farenin arka kısmı avuç içimi tam dolduramadığı için aim hakimiyetini tam alamadım. Sora da benzer mi acaba. Atlantis Mini denemiş miydiniz?

Lamzu Atlantis Mini denedim. Farenin arka kısmı avuç içimi tam dolduramadığı için aim hakimiyetini tam alamadım. Sora da benzer mi acaba. Atlantis Mini denemiş miydiniz?
hayır hocam malesef atlantis deneme fırsatım olmadı ama dediğiniz gibi bir sorun varsa deniyerek almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…