Nintendo satıp PS4 Slim alınır mı?

Arda6667

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bende Xbox Series S Xbox One S bilgisayar ve Nintendo Switch OLED var ve ben Nintendo'mu satıp PS4 Slim alasım var. Sizce bu kadar cihaz içersiinde Nintendo satmak PS4 almak mantıklı mı? PS4 almak istememde CD oyunları çok seviyorum ve benim 2 Xbox'ımda da CD girişi yok. O yüzden PS4 almak istiyorum. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
knk bence nıntando oyunlarını sevıosan satma ve nıntandoda bır suru ozel oyun varken ps4 de oynanan oyunlarınn hepsı pc de de var (ps5alacaksan ayrı ordaa spıderman gıbı yenı ve ozel oyunlar var)ama onlarda ppc ye gelıo 2ila 3 yıl sonra,

Arkadaşlar merhaba. Bende Xbox Series S Xbox One S bilgisayar ve Nintendo Switch OLED var ve ben Nintendo'mu satıp PS4 Slim alasım var. Sizce bu kadar cihaz içersiinde Nintendo satmak PS4 almak mantıklı mı? PS4 almak istememde CD oyunları çok seviyorum ve benim 2 Xbox'ımda da CD girişi yok. O yüzden PS4 almak istiyorum. Sizce mantıklı mı?

Gayet mantıklı hocam PS4 özel oyunları PC dede olsa aynı hissiyatı veremez. CD olarak da ayrı bir deneyim olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı