Elektronik Nintendo Switch 2 29.100 TL

Tamamdır teşekkürler hocam. Zaten istediğimizde değişebiliyoruz sanırsam o yüzden çok fark etmez. Bakalım test edince anlayacağız nasıl bir şeymiş saracak mı sarmayacak mı göreceğim?

@batiwankenobi hocam hesabı oluşturacağım ama zaman dilimi olarak ne seçeyim? Oregon görünmüyor şu anda sizde ne seçili o kısım?

Hesabı açtım ama şu an fark ettim PS Store gibi internetten alışveriş yapılmıyormuş illaki switch falan bu hesaba linkli olacak ancak öyle oluyormuş çok saçma. Cihaz gelmeden önce oyun alacaktım ama belli ki bekleyeceğiz bir süre.

En son linkli olmasına gerek yoktu ama değişmiş olabilirler hocam isterseniz bakın bir GPT üzerinden de soru sorup en kotu cihaz gelince alım yaparsiniz.
Ben pusuda bekliyorum Hong Kong indirimleri gelsinde 1300 liraya exc toplayayim diye :)

En son linkli olmasına gerek yoktu ama değişmiş olabilirler hocam isterseniz bakın bir GPT üzerinden de soru sorup en kotu cihaz gelince alım yaparsiniz.
Ben pusuda bekliyorum Hong Kong indirimleri gelsinde 1300 liraya exc toplayayim diye :)
Valla benim işim uzun daha Avrupa cihaz istemiştim satıcıdan alırken adamlara 4 kez sormama rağmen Hong Kong ürün yolladılar iadesini yapacağım yarın. Para geri geldi etti derken anca. Mario kartsız 30'a almıştım Mario ile 31500 32'ye satılıyor bundlelar şuan onlara bakacağım. Avrupa ürün satan yok piyasada herkes ucuzculuk yapıp asya alıyor.

Vallahi benim işim uzun daha Avrupa cihaz istemiştim satıcıdan alırken adamlara 4 kez sormama rağmen Hong Kong ürün yolladılar iadesini yapacağım yarın. Para geri geldi etti derken anca. Mario Kart'sız 30'a almıştım Mario ile 31500 32'ye satılıyor bundlelar şu an onlara bakacağım. Avrupa ürün satan yok piyasada herkes ucuzculuk yapıp Asya alıyor.

Farkı yok hocam bende şu an iki cihaz var Hong Kong cihazı biri sorunsuzca kullanılıyor Japonya cihazı hariç hepsini alabilirsiniz.

Farkı yok hocam bende şu an iki cihaz var Hong Kong cihazı biri sorunsuzca kullanılıyor Japonya cihazı hariç hepsini alabilirsiniz.
Dönüştürücüye ayrı para vermeye gerek yok hocam. Hem Avrupa diyip satıyorlarsa Asya cihazı gelmeyecek 4 kez sordum adamlara şakasız. Mario Kart versiyonu alıp kar ederim en azından 30k sırf cihaza vereceğime.

@batiwankenobi Hocam çok rahatsız ettim ama son 1 2 birşey sormak istiyorum. Siz kullanmışsınız belki biliyorsunuzdur diyelim Hong Kong cihazı aldım Mario Kart sürümünü alırsam oyun bölge kilitli olduğundan hesabı Hong Kong'a almam gerekiyormuş Hong Kong'a alıp etkinleştirdikten sonra hesabı USA'ya geri çekebilir miyim oyun çalışır mı yani? Bir de satın alırsam dönüştürücü yollayan bir satıcı tercih edeceğim priz farkı olduğundan voltaj falan sorun olmaz değil mi cihazı yakmayalım bir de?

Son düzenleme:
Dönüştürücüye ayrı para vermeye gerek yok hocam. Hem Avrupa deyip satıyorlarsa Asya cihazı gelmeyecek 4 kez sordum adamlara şakasız. Mario Kart versiyonu alıp kar ederim en azından 30k sırf cihaza vereceğime.

@batiwankenobi hocam çok rahatsız ettim ama son 1 2 bir şey sormak istiyorum. Siz kullanmışsınız belki biliyorsunuzdur diyelim Hong Kong cihazı aldım Mario Kart sürümünü alırsam oyun bölge kilitli olduğundan hesabı Hong Kong'a almam gerekiyormuş Hong Kong'a alıp etkinleştirdikten sonra hesabı USA'ya geri çekebilir miyim oyun çalışır mı yani? Bir de satın alırsam dönüştürücü yollayan bir satıcı tercih edeceğim priz farkı olduğundan voltaj falan sorun olmaz değil mi cihazı yakmayalım bir de?

Hocam dönüştürücüyle kullanın gitsin oyun olarak sadece Mario'da öyle yapacak muhtemelen sonra sorunsuzca ABD yapabilirsiniz bende öyle kullanıyorum sorun yaşamadım arada Afrika falan dolaşıyorum hep.

Hocam dönüştürücüyle kullanın gitsin oyun olarak sadece Mario'da öyle yapacak muhtemelen sonra sorunsuzca ABD yapabilirsiniz bende öyle kullanıyorum sorun yaşamadım arada Afrika falan dolaşıyorum hep.
Hong Kong'a da rahatça değiştirebiliyorum nasılsa değil mi? Mario Kart için öyle yaparım olmadı.

Hepsine rahatça geçebilirsiniz hocam rahat olun sadece günlük 1-2 bölge yapmayın sürekli bir süre aynı yerde tutabilir.
Peki cihaz ilk açıldığında bir ekran geliyor orada seçtiklerimin bir önemi var mı dil ve bölge seçtiriyor orada da. Dili de bölgeyi de Amerika seçmeyi düşünüyorum Mario Kart olayı sorun çıkartır mı bundle alıcam çünkü.

Peki cihaz ilk açıldığında bir ekran geliyor orada seçtiklerimin bir önemi var mı dil ve bölge seçtiriyor orada da. Dili de bölgeyi de Amerika seçmeyi düşünüyorum Mario Kart olayı sorun çıkartır mı bundle alacağım çünkü.

Yok hocam ne olursa olsun sorun çıkartmıyor sadece bundle alınca bazen oyunu ABD Store'den aktif edemeyenler olmuş onlarda Hong Kong yapıp sorunu çözüp geri geçmişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı