Elektronik Nintendo Switch 2 29.100 TL

Bilmiyorum benim de kardeşime switch 1 OLED aldık ama grafikler vs. çok kasıyor bence ve oynayış zevkli değil. Ayrıca oyunların çoğu da çok pahalı.

Şu an sorun yok Zelda vs 60 FPS 4K televizyonda muhteşem gözüküyor yeni cikanlarda bir süre rahat çalışır bir ayda 5 milyonu geçmiş deli dehşet bir rakam bu yine dünya çapında viral olur ama ülkemizde fiyatlar uçuk ne yazık ki.
Ama ona rağmen bayağı sattı bizde de Amazon stokları bile eriyor sürekli.

Şu an sorun yok Zelda vs 60 FPS 4K televizyonda muhteşem gözüküyor yeni cikanlarda bir süre rahat çalışır bir ayda 5 milyonu geçmiş deli dehşet bir rakam bu yine dünya çapında viral olur ama ülkemizde fiyatlar uçuk ne yazık ki.
Ama ona rağmen bayağı sattı bizde de Amazon stokları bile eriyor sürekli.
Konusunu açmak isterseniz şu ara 28k bandına kadar geriledi ben bugün 30k'ya satın aldım. Satıcıyı araştırdığım ve güvenilir gördüğüm için Pazarama gibi yerlerden almak yerine Hb üzerinden aldım. Umarım memnun eder çoğu oyunun 30 Fps olması çok can sıkıcı ama zamanla patch alacaktır bir çoğu. 30 FPS Doom falan oynanmaz çünkü 10 senelik Dying Light bile 30 Fps.

Konusunu açmak isterseniz şu ara 28k bandına kadar geriledi ben bugün 30K'ya satın aldım. Satıcıyı araştırdığım ve güvenilir gördüğüm için Pazarama gibi yerlerden almak yerine HB üzerinden aldım. Umarım memnun eder çoğu oyunun 30 FPS olması çok can sıkıcı ama zamanla patch alacaktır birçoğu. 30 FPS Doom falan oynanmaz çünkü 10 senelik Dying Light bile 30 FPS.

Hayırlı olsun hocam bende gelen cihazı arkadaşa kaydırıp kendime 9 taksit aldım aynı fiyata canavar gibi cihaz rahat olun zaten 3.parti eski oyunları burada oynamanıza çok gerek yok yeni cikanlar iyi çıkacaktır.
Bu arada Hong Kong marketinden alışveriş yapılabiliyor oyunu almadan Google Lens ile bakın dillere ben 70 liraya Little Nightmares 2 aldım mesela az önce.

Hayırlı olsun hocam bende gelen cihazı arkadaşa kaydırıp kendime 9 taksit aldım aynı fiyata canavar gibi cihaz rahat olun zaten 3.parti eski oyunları burada oynamanıza çok gerek yok yeni cikanlar iyi çıkacaktır.
Bu arada Hong Kong marketinden alışveriş yapılabiliyor oyunu almadan Google Lens ile bakın dillere ben 70 liraya Little Nightmares 2 aldım mesela az önce.
Eski oyunlar da hep ilgi çekici hocam Doom ve Dying Light kesin oynamak istiyordum da 30 Fps pek sarmaz gibi. İnscryption ve Don't Starve düşünüyorum şimdilik. Dying Light belki patch alır da Doom zor. O Hong Kong işi sakat değil mi hocam sonuçta bir bölgeye bağlı gibi olmuyor musunuz? Ben daha hesap kurmadım hesap kurarken hangi bölge ne seçmem gerekiyor bir fikrim yok cihazım Avrupa cihazı olarak gelecek.

Eski oyunlar da hep ilgi çekici hocam Doom ve Dying Light kesin oynamak istiyordum da 30 FPS pek sarmaz gibi. Inscryption ve Don't Starve düşünüyorum şimdilik. Dying Light belki patch alır da Doom zor. O Hong Kong işi sakat değil mi hocam sonuçta bir bölgeye bağlı gibi olmuyor musunuz? Ben daha hesap kurmadım hesap kurarken hangi bölge ne seçmem gerekiyor bir fikrim yok cihazım Avrupa cihazı olarak gelecek.

Japonya ve Arjantin hariç sorun yok dilediginiz zaman bölge değiştirebilirsiniz biraz araştırın tam olarak öğrenin bu olayı.
Hong Kong'ta Mario wonder 1300 liraya kadar düştü Hades 210 liraya falan.
Güney Afrika ve Hong Kong fiyatları çok iyi oluyor onun haricinde de ABD hesabı açın vergisiz eyalet seçin 😅

Japonya ve Arjantin hariç sorun yok dilediginiz zaman bölge değiştirebilirsiniz biraz araştırın tam olarak öğrenin bu olayı.
Hong Kong'ta Mario wonder 1300 liraya kadar düştü Hades 210 liraya falan.
Güney Afrika ve Hong Kong fiyatları çok iyi oluyor onun haricinde de ABD hesabı açın vergisiz eyalet seçin 😅
Hocam Nintendo gibi paragöz bir firma bunlara izin veriyor mu ki? Diyelim hesap açtım bölgeyi ABD olarak seçtim sonra kafama göre hesabın bölgesini İsviçre yapabiliyor muyum mesela veya başka bir bölge?

Hocam Nintendo gibi paragöz bir firma bunlara izin veriyor mu ki? Diyelim hesap açtım bölgeyi ABD olarak seçtim sonra kafama göre hesabın bölgesini İsviçre yapabiliyor muyum mesela veya başka bir bölge?

Aynen hocam sorun olmuyor yıllardır o şekilde kullanıyoruz bir sorun yaşamadık 😅
Ben aşırı değişmiyorum ne olur ne olmaz ana hesabım ABD ikinci hesabı bir Hong Kong bir Afrika'ya vs alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı