Elektronik Nintendo Switch 2 29.100 TL

TR yok sanırsam zaten. O zaman ABD açacağım gibi. Bölge değişme olayını araştıracağım oyunlar çok pahalı çünkü cihaz iyi hoş da.

Az öz almak mantıklı ben 3 ayda bir exc alıyorum ya kutulu ya dijital arayada cerezlik 3-5 oyun zaten mariokart vs alırsanız 5-6 sene oynatır oyunları sonsuz süreye sahip bu cihazın 😂

Az öz almak mantıklı ben 3 ayda bir exc alıyorum ya kutulu ya dijital arayada cerezlik 3-5 oyun zaten mariokart vs alırsanız 5-6 sene oynatır oyunları sonsuz süreye sahip bu cihazın 😂
Mario Kart gibi oyunların nesinin eğlenceli olduğunu hala anlamış değilim. Dıştan bakınca çok kısıtlı içerik kısır bir oynanış var gibi duruyor ama bu kadar seviliyorsa bir olayı vardır herhalde.

Mario Kart gibi oyunların nesinin eğlenceli olduğunu hala anlamış değilim. Dıştan bakınca çok kısıtlı içerik kısır bir oynanış var gibi duruyor ama bu kadar seviliyorsa bir olayı vardır herhalde.

Eğer çevrede bir iki kişi varsa fazla bağımlılık yapıyor son oyun dile kolay 75 milyon kopya sattı tek başına.
Animal crossing, Zelda, xenoblade hepsi farklı tarzlarda uzun süreli ve rakipsiz oyunlar iki tane oyun alıp takaslayip takaslayip devam edin bence.

Eğer çevrede bir iki kişi varsa fazla bağımlılık yapıyor son oyun dile kolay 75 milyon kopya sattı tek başına.
Animal crossing, Zelda, xenoblade hepsi farklı tarzlarda uzun süreli ve rakipsiz oyunlar iki tane oyun alıp takaslayip takaslayip devam edin bence.
O huyum hiç yok ya koleksiyoncuyum ben biraz PS5 için Helldivers kolu falan aldım 30 kere oynadığım re2'yi bile kutulu fazla para vererek aldım koleksiyon için. Pek satmayı sevmiyorum kutulu aldıysam bende kalsın istiyorum. Ama yine de makul bir öneri tabii fiyatlar çok pahalı çünkü. Zelda'yı ben de merak ediyorum ama Mario Kart biraz garip geliyor sadece sonuçta sadece araç üstünde olduğun bir oyunda görsellik düşükse ne kadar keyifli olabilir ki?

O huyum hiç yok ya koleksiyoncuyum ben biraz PS5 için helldivers kolu falan aldım 30 kere oynadığım RE2'yi bile kutulu fazla para vererek aldım koleksiyon için. Pek satmayı sevmiyorum kutulu aldıysam bende kalsın istiyorum. Ama yine de makul bir öneri tabii fiyatlar çok pahalı çünkü. Zelda'yı ben de merak ediyorum ama Mario Kart biraz garip geliyor sadece sonuçta sadece araç üstünde olduğun bir oyunda görsellik düşükse ne kadar keyifli olabilir ki?

Yeni cikanda görsellik iyi ben 3 ayda bir peşin fiyatına 3 taksitle bir kutulu oyun ekleyip ilerliyorum o sayede sizde koleksiyon yapabilirsiniz yavaş yavaş.

Yeni cikanda görsellik iyi ben 3 ayda bir peşin fiyatına 3 taksitle bir kutulu oyun ekleyip ilerliyorum o sayede sizde koleksiyon yapabilirsiniz yavaş yavaş.
Anladım. Hocam bu bölge ve ülke seçme kısmında Americas kısmını seçmek gerekiyor sanırsam ama şehir/eyalet olarak hangisini seçmek en uygunu olur? Kurulumunu bugün yapacağım da yanlış birşey yapmayayım.

Anladım. Hocam bu bölge ve ülke seçme kısmında americas kısmını seçmek gerekiyor sanırsam ama şehir/eyalet olarak hangisini seçmek en uygunu olur? Kurulumunu bugün yapacağım da yanlış bir şey yapmayayım.

Bende oregon seçili vergisiz üç eyalet var onlardan birini yapabilirsiniz.

Vallahi aklımda yok hocam oregon seçin gitsin diğerlerinde de internetten bakabilirsiniz hayırlı olsun çok farklı konsoldur switch :D
Tamamdır teşekkürler hocam. Zaten istediğimizde değişebiliyoruz sanırsam o yüzden çok fark etmez. Bakalım test edince anlayacağız nasıl birşeymiş saracak mı sarmayacak mı göreceğim.

@batiwankenobi Hocam hesabı oluşturacağım ama zaman dilimi olarak ne seçeyim? Oregon görünmüyor şuanda sizde ne seçili o kısım?

Hesabı açtım ama şuan fark ettim PS Store gibi internetten alışveriş yapılmıyormuş illaha Switch falan bu hesaba linkli olacak ancak öyle oluyormuş çok saçma. Cihaz gelmeden önce oyun alacaktım ama belli ki bekleyeceğiz bir süre.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı