Nintendo Switch 2 alınır mı?

Metehan_x

Decapat
Yer
Amasya Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus dual gtx 1660 super
intel i5 11400f
16 gb kingston ram
512 gb ssd
1 tb hdd
Meslek
Öğrenci
Merhaba, halihazırda Nintendo Switch OLED sahibiyim, hala bile çok keyif alarak kullanıyorum. Haziran'ın sonuna doğru Avrupa'ya gidip birkaç ülke gezeceğim fiyatlar çok cazip geldi sizce alınır mı?

Nintendo Switch 2: 470€ ( 20.816 TL)

Nintendo Switch 2+ Mario Kart: 510€ (22.588 TL)

En kötü ihtimalle Türkiye'de satıp kar ederim diye düşündüm.

Bence sadece şunun için alınır. Şu durumda switch OLED daha mantıklı.

Neden daha mantıklı olsun ki switch oyunlarına 60 dolar vereceğime switch 2 oyunlarına 80 dolar veririm. 7 yıllık bir konsol miladını doldurdu artık bence.

Halihazırda switch kütüphanemde var zaten sadece oyunlara 10 dolarlık bir yükseltme almam yeterli oda 1 2 oyun için geçerli zaten.

OLED bekleyin hocam, downgrade yersiniz bu şekilde.

2nin OLED'i burada almaya kalkarsam 2 katı para ödeyeceğim yurt dışına çıkmasaydım almayacaktım zaten.

Neden daha mantıklı olsun ki switch oyunlarına 60 dolar vereceğime switch 2 oyunlarına 80 dolar veririm. 7 yıllık bir konsol miladını doldurdu artık bence.

Halihazırda switch kütüphanemde var zaten sadece oyunlara 10 dolarlık bir yükseltme almam yeterli oda 1 2 oyun için geçerli zaten.

2nin OLED'i burada almaya kalkarsam 2 katı para ödeyeceğim yurt dışına çıkmasaydım almayacaktım zaten.
Alın o zaman hocam fiyatı iyi. Yurt içi fiyatı düpedüz kazık. Hiç almayacağınıza en azından uygun fiyata alın illaha faydasını görürsünüz. Oled olmasa da ölmezsiniz LCD ekran da korkunç kötü değil. Oled çıkanlar zaten ucuza çıkmayacak + hemen de çıkmayacak en azından 2 senesi vardır bence.

Evet hocam, LCD ekranı deneyimleyen kullanıcılar gayet güzel olduğunu söylüyor.

Evet hocam, LCD ekranı deneyimleyen kullanıcılar gayet güzel olduğunu söylüyor.
LCD ekran hiçbir zaman o kadar kötü olmadı zaten yemişim oledi. Elbette olsa güzel olur ama sırf oled için bu kadar beklemeye + para kaybetmeye değmez bence cihaz zaten saçma pahalı. Ben de Switch 2 alacağım diye yola çıktım TR fiyatları sağolsun sayelerinde PS5 Pro sahibi olmama ramak kaldı. Neye niyet neye kısmet.

Çünkü zaten OLED elinde var. Ayrıca oyunları sadece yükseltmek için 10 dolar vermek de bana saçma geliyor. Bu konsolu tamamen kullanancak oyunlar çıktıktan sonra alınır da, şu durumda çok da mantıklı gelmiyor bana.

Ayrıca bu konsola sahip olamama durumu da var. Yeni kullanıcı sözleşmesi gereği konsol üzerinde yazılımsal değişikliğe yeltendiğin zaman cihazı kullanılmaz hale getirebiliyorlar. İyice sapıttılar bence.

Artık korsan olmayacağı için oyun fiyatları da hem artacak hem de indirimler artık çok daha az olacaktır. Ben kendi adıma switch 2 alacağıma Asus rog Ally alırdım yurtdışından. Ally + Switch Oled gayet güzel bir ikili olur.

Yine söyleyeyim. Bunlar benim şahsi düşüncelerim. Tavsiye almak için sormuşsun, kutunun dışından bakarak cevapladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı