Nintendo Switch 2 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Kalsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 245

Kalsa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yakın bir vakitte Nintendo Switch 2 almayı düşünüyorum. Kargo yoluyla almayı düşünüyorum ayrıca ama hangi siteden almak ve hangi fiyata almak (bazı yerlerde 27-30k, bazı yerlde 40k civarı yazıyor) mantıklı olur bilmiyorum.

Sizce bu konsolu dijital olarak nereden kargo yaparak satın almak güvenilir olur ve kaç TL makul bir fiyattır Nintendo Switch için?

Beklemem doğru olur mu çünkü vakit geçe geçe genelde yeni çıkan konsolların fiyatları düşüyordu biraz.

Oyunlarının güzel olması dışında tabii fiyat farkı da var. Mesela siz konsola para verdiniz diyelim. Ama konsoldaki oyunlar aşırı pahalı o yüzden bence paranız varsa alın. Yoksa çipli switch (ilk konsoldan bahsediyorum) alabilirsiniz.

Oyunlarının güzel olması dışında tabii fiyat farkı da var. Mesela siz konsola para verdiniz diyelim. Ama konsoldaki oyunlar aşırı pahalı o yüzden bence paranız varsa alın. Yoksa çipli switch (ilk konsoldan bahsediyorum) alabilirsiniz.
Valla nintendo switch 2 yi alan çoğu kişi genelde wii de olan oyunlar o konsola geldi diye seçiyor diye duymuştum ki ben de wii ve çoğu oyunu var.

Genel olarak göz atınca oyun fiyatları 2000-2500 tl arası olduğunu gördüm, çok koymaz diye düşünüyorum bana.

Ama konsolun fiyatı konusunda kafam karışık ve dijital olarak nerden kargolamam doğrudur bilmiyorum çünkü kazık yeme ihtimalim var eğer gereğinden fazla bir fiyat verirsem

Aslında vatana gelecekti fakat niyeyse iptal olmuştu. Yani Türkiye de bulmak zor gibi ama Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerde vardır diye düşünüyorum da güvenemiyor insan satıcıya.
Valla nintendo switch 2 yi alan çoğu kişi genelde wii de olan oyunlar o konsola geldi diye seçiyor diye duymuştum ki ben de wii ve çoğu oyunu var.

Genel olarak göz atınca oyun fiyatları 2000-2500 tl arası olduğunu gördüm, çok koymaz diye düşünüyorum bana.

Ama konsolun fiyatı konusunda kafam karışık ve dijital olarak nerden kargolamam doğrudur bilmiyorum çünkü kazık yeme ihtimalim var eğer gereğinden fazla bir fiyat verirsem

Aslında vatana gelecekti fakat niyeyse iptal olmuştu. Yani Türkiye de bulmak zor gibi ama Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerde vardır diye düşünüyorum da güvenemiyor insan satıcıya.
Doğrudur hocam. Biraz bekleyecem gibi gözüküyor zaten çıkalı 2-3 ay olmuş. Belli bir süre sonra fiyatlar daha oturur, daha fazla yerleşir türkiyeye vs. Ps5 te olduğu gibi

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı