Nintendo Switch 2 mi Nintendo Switch OLED mi?

• Konuyu başlatan kn3zzzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 256
Gerçekten bir el konsolu istiyorsan OLED el konsolu olarak daha iyi.

Hocam ben nerede araştırsam izlesem büyük oyunlarda, Zelda gibi yeni çıkan Mario Kart gibi. Bunlarda hep 2-2.5 saat arası görüyorum. Tabii ki 3-4 verdiği de var, ama daha düşük oyunlarda. Switch 2 alıyorsan zaten ağır oyunlar oynamak için alıyorsun, bu yüzden 4 saati falan hesaplamak saçma bana göre. Ağır oyuna göre hesaplamak lazım.

Buyurun hocam örneğin, 2023 de çıkan bir oyun, kanal da bolca böyle test yapan bir kanal. 2023 yapımında bile 2.30 saat veriyor, hadi parlaklığı kıs 3 olsun taş çatlasın. Şimdi Zelda da böyleyken, Cyberpunk'ta, resident evil'da ne olur siz karar verin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bilemedim. Aynı kanal şöyle bir video da atmış burada 4 saat gidiyor parlaklık kısmadan. Çok fark yok bu videoya göre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Milattan kalma cihaz benzetmesine ne diyorsunuz hocam cidden o kadar bir fark var mı aralarında?

İkisi arasından bayağı bir fark var. Switch 2 ile karşılaştırırsak anca milattan kalma denebilir. Ama şu konu da önemli, konsolların zaten önemli olan kısmı donanım değil genelde. Optimizasyon, bakıyorsun switch OLED çoğu telefondan bile güçsüz örneğin. Ama oyunları oynatabiliyor, optimizasyon sağlıyor bunu. Kısacası donanım olarak bakarsak diyebiliriz öyle, ama genel konsola bakarsak bence denemez. PC'den geçtim ben switche, zamanında PS5 vs gibi birçok konsolu da kullandım. Ona rağmen, fiyatına ve tanıdığı özelliklere bakarsak. Öyle diyemem asla.

Hocam bilemedim. Aynı kanal şöyle bir video da atmış burada 4 saat gidiyor parlaklık kısmadan. Çok fark yok bu videoya göre.

Bunu da gördüm hocam, fakat anlayamadım tam olarak. Başka testlere de bakın en fazla 3 saat göreceksiniz. OLED ile arasında yarım saat olması donanımsal ve matematiksel olarak imkansız, o yüzden kaale almadım pek o videoyu. Dediğim gibi kendiniz başka kanalların testlerine de bakın, dediğimi anlayacaksınız zaten. Düşük olmasının sebebi zaten switch 2'nin güçlü olması. Cihaz güçlü fakat bataryayı büyütmemişler. Ki dediğim gibi ben kendi cihazımda bile en düşük 4.30 saat falan gördüm. En fazlaya bakarsak 5.5 civarı bile gördü sayılır. 3.30 saatte 45 şarjı gitmişti bir keresinde Zelda da, siz hesaplayın.

Hocalarım sağ olun cevapladığınız için sorularımı, gerçekten kararımı vermekte zorlanırken kararımı verebildim, teşekkür ediyorum yeniden hepinize iyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı