Nintendo Switch almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan fassieq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 356
Switch 2'de cihaz kilitleme olayı var, 1'de öyle bir şey yok diye biliyorum. Bir araştırın.

Çipli şekilde alacaksanız alın, öte türlü alınmaz bence. Oyun fiyatları kazık. Eski Nintendo oyunlarında bile düzgün indirim olmaz.

Elde oynamak bana yorucu geldiği için şöyle bir 2. yardımcı setup yapmıştım. Eğer evde elde oynama derdindeysen şunu öneririm. Daha konforlu ve daha keyifli. 😅🤣

Asıl setupdan sıkılınca veya yatarak oynamak istediğimde birebir oluyor. 😇Eki Görüntüle 2672097Eki Görüntüle 2672098
Bu tatlıymış hocam valla. Ve güzel setup gerçekten.

1772827500690.png

Na musunla uslu uslu bir konsol al geç hocam ya. Ne bu zahmet

El konsolu yoruyor. Bu sistem yormadan oyun oynamanı sağlıyor. Ayrıca film, dizi, anime izlerkende çok rahat. Hastalık ve ameliyat gibi durumlarda daha da faydası oluyor. 🤣

Switch 2'de cihaz kilitleme olayı var, 1'de öyle bir şey yok diye biliyorum. Bir araştırın bence.

Çipli şekilde alacaksanız alın, öte türlü alınmaz bence. Oyun fiyatları kazık. Eski Nintendo oyunlarında bile düzgün indirim olmaz.

Bu tatlıymış hocam valla. Ve güzel setup gerçekten.

Eki Görüntüle 2672099
Teşekkürler o panda 30 yıllık falan. Sünnetimde hediye olarak alınmıştı.

1,5 sene önce çipli Lite aldım. İlk 1-2 ay güzeldi ama sonra sıkıldım ve satana kadar canım çıktı. Ben hevesimi aldım, bence bulaşma.

Vallahi bir özendim ne yalan söyleyeyim 😂

Bende switch almayı düşünüyordum. Sonra aynı masrafla daha iyisini yapabilirim diye düşündüm. Asıl setup aşağıdaki resimde var. Üstte attığım sadece yorgun olunca kullandığım setup. Bir de monitörü gün içinde dijital resim çerçevesi gibi de kullanıyorum.
Screenshot_20240501_142302_Gallery.jpg

Hocam oyunlar bu kadar pahalı olmasa bir saniye düşünmem ama bir Mario bir Zelda bir animal crossing bir Pokemon alayım desem zaten 6-7k para yapıyor cihaza verdiğim parayı 4 tane oyuna vermiş olacağım o yüzden çok arada kaldım.
O yüzden PC'de 4K, 120 fps, ultra ayarlarla yüksek grafik kalitesi elde edip, beleş oynuyoruz :D.

1772827816332.png

Maalesef oyunlar çok pahalı ama siz, ayda 1 oyun alıp, tüm ayı o oyunlar geçirirseniz güzel olur yani.

Çipli bir şekilde ucuza 2.el alınabilir haricinde mantıksız bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı