Nintendo Switch mi, 3DS mi?

Konu sahibi "Pokémon" oyunu oynamak istiyor. Pokémon serisi Nintendo konsollarına özeldir. Steam Deck işine yaramaz bu yüzden.
Linux desteği var.Mis gibi de oynayabilir ama oyunu alacağı siteler konusunda yardımcı olamam.
@Laharl o yöntem emülatör hocam. Switch'de ki tadı vermiyor emülatörler.
Bilgisayarda elbette o tadı veremiyor ama steam deck yapı olarak switche oldukça benziyor.Ama yine de tam tadını veremez orası doğru.

Oyun fiyatlarını dert etmiyorsan (800tl civarı) Switch lite ve ya Switch 2.Nesil alabilirsin.Kırarım para vermem diyorsan 1. Nesil switch alman gerekiyor.3DS kısmına hiç bulaşma 2-3 ay oynayıp kenara attım şu anda önümde duruyor ama alıp oynayasım hiç yok.

Linux desteği var. Mis gibi de oynayabilir ama oyunu alacağı siteler konusunda yardımcı olamam.

Bilgisayarda elbette o tadı veremiyor ama Steam Deck yapı olarak Switch'e oldukça benziyor. Ama yine de tam tadını veremez orası doğru.

Sistem iyi değilse Yuzu pek işe yaramıyor.
@Sapphire1525, hocam Pokemon Legends: Arceus oyununda ne yapılıyor? Çevrede Pokemon filen yakaladım sonra kapattım, bu oyunun amacı ne?

Sistem iyi değilse Yuzu pek işe yaramıyor.
@Sapphire1525, hocam Pokemon Legends: Arceusta ne yapılıyor? Çevrede Pokemon filan yakaladım sonra kapattım, bu oyunun amacı ne?
Hocam oyun ilerledikçe hikaye güzel bir hal alıyor ve harika boss savaşları var. 1-2 saat oynamaya devam edin sonra açılıyor oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı