Nintendo Switch vs Switch Lite

talattalha

Hectopat
Yer
ANKARA/BARTIN
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VICTUS 16 R0052NT
RTX 4050
i5-13500H
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba Nintendo Switch almaya karar verdim ama Lite ile OLED arasında kaldım. Zaten şu anda PS5'im var o yüzden Dock'a gerek yok diye düşündüm bir de sizin fikirleriniz merak ediyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Ben de 3 gün önce temiz v2 aldım. Dsha çok dışarıda oynarım diyorsan lite modelini alman daha iyi olur. Dock kullanmayacağım diyorsun zaten. Performans olarak farkı yok batarya ve ekran harici.

Merhaba Nintendo Switch almaya karar verdim ama Lite ile OLED arasında kaldım. Zaten şu anda PS5'im var o yüzden Dock'a gerek yok diye düşündüm bir de sizin fikirleriniz merak ediyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Hepsini kullandım. İmkan varsa OLED alınmalı kesinlikle.

Oled almazı tavsiye ederim ve mümkünse joyCon lar da kayma olabiliyor zamanla o yüzden çıkarılan bi versiyon olsun tüm aleti garantiye göndermek yerine sadece Joycon u gönderirsiniz ve bir yedek bulundurursunuz.

OLED almazı tavsiye ederim ve mümkünse joyconlar da kayma olabiliyor zamanla o yüzden çıkarılan bir versiyon olsun tüm aleti garantiye göndermek yerine sadece joycon u gönderirsiniz ve bir yedek bulundurursunuz.

Joycon kayması sadece "çıkarılan" versiyon dediklerinizde oluyor zaten. 😃
Elde oynamak için Lite hepsinden daha iyi.

Joycon kayması sadece "çıkarılan" versiyon dediklerinizde oluyor zaten. 😃
Elde oynamak için Lite hepsinden daha iyi.
Hocam nasıl daha iyi anlatsana. Daha büyük ve OLED ekrandan nasıl daha iyi olabiliyor. Hepsini kullandım, eğer bütçe varsa OLED alınır. Bütçen yoktur gider LİTE alırsın orası ayrı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı