Nintendo Switch vs Switch Lite

Zamanla Joycon bozulunca tüm aleti göndermek gerekecek ya da lite versiyonunda hiç olmayacak anlamına da gelmiyor.
Lite'da olması imkansız? Kasaya bağlanıp sökülebilen bir sistem yok zaten. Olacak maksimum şey stick drift olur. O da analoglu her cihazda eninde sonunda olur. Ki Lite'lara da Joy Con bağlanabiliyor. Kasaya direkt bağlanmıyor olsa da.

Lite'da olması imkansız? Kasaya bağlanıp sökülebilen bir sistem yok zaten. Olacak maksimum şey stick drift olur. O da analoglu her cihazda eninde sonunda olur. Ki Lite'lara da Joy Con bağlanabiliyor. Kasaya direkt bağlanmıyor olsa da.
İşte anlatmak istediğim bu tatile çıkacaksın bu başına geldi ya tüm aleti garantiye göndereceksin ya da sadece joycon u sence tatil de oyunsuz kalmak mı ? yoksa Joycon alıp devam etmek mi ?

İşte anlatmak istediğim bu tatile çıkacaksın bu başına geldi ya tüm aleti garantiye göndereceksin ya da sadece joycon u sence tatil de oyunsuz kalmak mı ? yoksa Joycon alıp devam etmek mi ?
Hocam Joy Con Lite'a da bağlanıyor. Normal model gibi fiziksel bağlantı kurulmuyor tabii ki. Kablosuz gamepad gibi oluyor.

Hocam nasıl daha iyi anlatsana. Daha büyük ve OLED ekrandan nasıl daha iyi olabiliyor. Hepsini kullandım, eğer bütçe varsa OLED alınır. Bütçen yoktur gider Lite alırsın orası ayrı.

Bütçem var hocam sıkıntı yok.

Örnek olarak resim atabilirmisin ? Birleşimi nasıl oluyor ? ve ürün garanti kapsamında iken dahili joypad değişmesi nasıl olacak.Not: Bilmediğim için soruyorum.Anlamak için bilmemek ayıp değil sonuçta.Mantığım yatmadı. 🤔
Hocam temsili resim arayacağım elimde JoyCon yok. Bulunca düzenleyeceğim mesajı. Şöyle kısacık bir video ile anlatılmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Joy Con Lite'a da bağlanıyor. Normal model gibi fiziksel bağlantı kurulmuyor tabii ki. Kablosuz gamepad gibi oluyor.
Sence uzun dönemli garantisi de varken bu durum mantıklı mı ?Az tasarruf edeceğim derken uzun dönemli sıkıntı.Garantiye gitti oyunsuz kaldın gitmedi küçücük aletle uğraş .El aleti mantığı gitti.

Bu kadar basit konu nasıl uzuyor anlamıyorum. Konu sahibi arkadaş modelleri bilmediği için sanırım böyle bir konu açmış. Bu iki model arasında kararsız kalınmaz. Birisi adı üstünde Lite yani ucuz olan model. Daha uygun fiyatlı; bütçe, imkan yoksa Lite alırsın, bütçen ve imkanın varsa OLED alırsın. Burada OLED'e gerek yok LİTE al yeter diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.

Sence uzun dönemli garantisi de varken bu durum mantıklı mı ?Az tasarruf edeceğim derken uzun dönemli sıkıntı.Garantiye gitti oyunsuz kaldın gitmedi küçücük aletle uğraş .El aleti mantığı gitti.
Yani şöyle diyim. Stick drift Xbox gamepadimde 6. senesinde canını okuya okuya kullandığımda başladı. Switchte de en az 3-4 sene analog sorunu yaşanmaz düzgün bakıldığı takdirde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı