Nintendo Switch vs Switch Lite

Bu kadar basit konu nasıl uzuyor anlamıyorum. Konu sahibi arkadaş modelleri bilmediği için sanırım böyle bir konu açmış. Bu iki model arasında kararsız kalınmaz. Birisi adı üstünde Lite yani ucuz olan model. Daha uygun fiyatlı; bütçe, imkan yoksa Lite alırsın, bütçen ve imkanın varsa OLED alırsın. Burada OLED'e gerek yok LİTE al yeter diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.
Niçin güçlük çekiyorsunuz? Aynı oyunlar, aynı çözünürlük, aynı kare hızı. Sırf OLED ve TV bağlantısı için o kadar fiyat farkı vermeye değer mi gerçekten? PlayStation'ım var diyor konu sahibi. PS5 varken Switchten mi oyun oynayacak televizyona bağlayıp?

Niçin güçlük çekiyorsunuz? Aynı oyunlar, aynı çözünürlük, aynı kare hızı. Sırf OLED ve TV bağlantısı için o kadar fiyat farkı vermeye değer mi gerçekten? PlayStation'ım var diyor konu sahibi. PS5 varken Switchten mi oyun oynayacak televizyona bağlayıp?
Değer güzel kardeşim değer. OLED için değer, TV bağlantısı için değer, Harici joycon için değer, bütçen varsa değer.

Merhaba Nintendo Switch almaya karar verdim ama Lite ile OLED arasında kaldım. Zaten şu anda PS5'im var o yüzden Dock'a gerek yok diye düşündüm bir de sizin fikirleriniz merak ediyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Switch Lite tabii ki. Ama amacınız özel oyunlar ise New Nintendo 2DS XL da iyi olur.

Hocam nasıl daha iyi anlatsana. Daha büyük ve OLED ekrandan nasıl daha iyi olabiliyor. Hepsini kullandım, eğer bütçe varsa OLED alınır. Bütçen yoktur gider Lite alırsın orası ayrı.

Diğer modeller hem ev konsolu hem de el konsolu olmaya çalıştığı için tam olarak hiçbiri olamamış. Lite modelde dpad var, daha hafif, joy con problemi yok, renkler daha canlı, şarjı daha çok gidiyor, daha kompakt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı