MacTavish53
Picopat
Hala seviyorsunuz. Sevdiğiniz insanı öylece bırakmayın, elinizdeki fırsatı değerlendirin.
İçinde bir ömür uhte kalır. Demedi deme. Geçmişi düşününce en azından denedim dersin.
Tanımadığı ya da başka insanlarında fikrini almak isteyebilir.Bence burası fikir almak için yanlış bir yer ama akışına bırakın bence
Benim yaşım 18 adamın yaşı 27 ne gibi bir öğüt veya tavsiye verebilirimTanımadığı ya da başka insanlarında fikrini almak isteyebilir.![]()
Benim yaşım 18 adamın yaşı 27 ne gibi bir öğüt veya tavsiye verebilirim? Forumun yaş ortalaması 30-40 falan değil ki
@furkanharrowerBana fikir verir misiniz? Özellikle yetişkin insanlardan tavsiye istiyorum. Selamlarla.
O zaman cevap vermezsiniz benim gibi ve başka okuyup cevap yazmayan üyeler gibi. Konu sahibi yetişkinlerden fikir istemiş.Benim yaşım 18 adamın yaşı 27 ne gibi bir öğüt veya tavsiye verebilirim? forumun yaş ortalaması 30-40 falan değil ki
Cinsel ve sosyal olgunluk ayrı bir şey. Bu tür sevgi tabanlı ilişkileri yorumlamak bile büyük risk. Her duygu, hissiyat kelimelere dökülemiyor. Yazıya indirgemek bile davut heykelini marangozun eline vermeye benzeyebilir.Öyle deme 18 yaşın verdiği fikir ayrı güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.