Nişan bozan eski sevgili

27 yaşındayız abi, ikimizin de iş hayatı var çalışan insanlarız akıllı da insanlarız. Ancak şöyle bir soru var kafamda cevap veremediğim. Birbirimizi üzerek ayrıldık saçma sebeplerdi ciddi sebepler değillerdi ancak birbirimizi üzdük çok yüklendik. Acaba bugün ya da yarın onları hatırlar birbirimize eziyet eder miyiz? Tüm bunları unatacak kadar olgun muyuz bunlara cevap veremiyorum.

Bunu unutmak yerine bu tür konuları konuşun bence, birbirinizle konuşmadan ve sadece bunları kendi içinizde hatırlamaktan daha iyidir düşünüyorum.

Bence gerçekten seviyorsanız geçmişte yaşananları unutun ve birlikte bembeyaz bir sayfa açın. Burada "salın gitsin" gibisinden konuşan arkadaşlar için bu uzaktan hoş geliyor ama siz gerçekten seviyorsanız, bence yeniden iyi bir ilişki kurabilirsiniz. En azından gelecekte "keşke hala birlikte olsak" diye üzülmezsiniz.

Kız sizi unutmuş nişan yapmış hala ne yapsam diye düşünüyorsunuz.
Bırakın gitsin.
Haklı nedenlerle nişanı bozdu diyorsunuz, ya ortada öyle bir neden olmasaydı?
Sizi düşünüp bozacak mıydı nişanı? Umurunda olmayacaktınız.

Kız sizi unutmuş nişan yapmış hala ne yapsam diye düşünüyorsunuz.
Bırakın gitsin.
Haklı nedenlerle nişanı bozdu diyorsunuz, ya ortada öyle bir neden olmasaydı?
Sizi düşünüp bozacak mıydı nişanı? Umurunda olmayacaktınız.

Evet aşamadığım o. Beni unutmuş ve nişan yapmış bir insan.
Sal gitsin diyen arkadaşlar, öyle sal gitsin deyince unutulmuyor. Yaşayan anlar sadece.

70 yaşıma gelsem 10 cocuğum olsa unutmazdım biliyor musun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı