Nişan bozan eski sevgili

Bunu unutmak yerine bu tür konuları konuşun bence, birbirinizle konuşmadan ve sadece bunları kendi içinizde hatırlamaktan daha iyidir düşünüyorum.

Bence gerçekten seviyorsanız geçmişte yaşananları unutun ve birlikte bembeyaz bir sayfa açın. Burada "salın gitsin" gibisinden konuşan arkadaşlar için bu uzaktan hoş geliyor ama siz gerçekten seviyorsanız, bence yeniden iyi bir ilişki kurabilirsiniz. En azından gelecekte "keşke hala birlikte olsak" diye üzülmezsiniz.

Kız sizi unutmuş nişan yapmış hala ne yapsam diye düşünüyorsunuz.
Bırakın gitsin.
Haklı nedenlerle nişanı bozdu diyorsunuz, ya ortada öyle bir neden olmasaydı?
Sizi düşünüp bozacak mıydı nişanı? Umurunda olmayacaktınız.

Burası pek doğru değil bence. Bazı arkadaşlar rahatça yazmış ancak bekara karı boşamak kolay sonuçta.

Son düzenleme:
Sal gitsin diyenlere aldırma dostum. Sen zaten yıllarca bu kızla birlikte olmuşsun içini dışını çok iyi biliyosun. Ayrılıp sonra tekrardan sevgili olan ve mutlu olan çok kişi mevcut. Sen mutlu olacağını düşünüyorsan bir şans vermelisin.

Kimseyi bulamam diye düşündüğü için sizinle konuşuyor olabilir ben konuşmazdım.

Huyu da güzel olan kendisi de güzel olan bir insan neden öyle düşünsün ki? ben ona pek ihtimal veremiyorum..

Evet aşamadığım o. Beni unutmuş ve nişan yapmış bir insan.
Sal gitsin diyen arkadaşlar, öyle sal gitsin deyince unutulmuyor. Yaşayan anlar sadece.

70 yaşıma gelsem 10 cocuğum olsa unutmazdım biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…