Nissan Qashqai sistem hatası sorunu

Aracınızda kör nokta uyarısı var ise arıza ondan olabilir. Simgeden onu çıkarabildim ancak arızanın ne olduğunu cihaza bağlattırıp anlayabiliriz. Arıza kodunu paylaşırsanız. Yardımcı olmaya çalışırım.

Aracınızda kör nokta uyarısı var ise arıza ondan olabilir. Simgeden onu çıkarabildim ancak arızanın ne olduğunu cihaza bağlattırıp anlayabiliriz. Arıza kodunu paylaşırsanız. Yardımcı olmaya çalışırım.
OBD ile bağlantıyı sağladım ama hiçbir şekilde hata olmadığını gösteriyor. Anlayamadım.
Merhaba;

Akü sorunu olabilir, belirli bir voltajın altında bu tarz yazılımsa uyarılar verebiliyor. Onun haricinde OBD ile bağlanıp neden bu uyarıyı verdiğini kontrol etmek lazım.
OBD cihazını bağlayıp baktım ama DTC bulunamadı uyarısı alıyorum

Aynı araba bizde vardı sorun aküyle alakalı gizli özellikle sistem bilgilerini öğrenip akünün W değerini görürsünüz.

Arkadaşlar 2014 model Nissan qashqai model araçta sistem hatası alıyorum. Aracın ECU’suna baktım ama hiçbir şekilde sorun görünmüyor. Sürekli gösterge panelinde üçgen dikkat uyarısı ile birlikte sistem hatasını gözlemiyorum. Araç çalıştığında bu olmuyor ama 20-30 km hıza çıkıldığı anda hemen bu hatayı alıyorum. Sizce sebebi nedir?

Eki Görüntüle 677010
20kmden sonra kemer uyarısı devreye giriyor. Onunla alakalı olabilir gibi.

Bende de aynı sorun var ancak akü değişimi de yapmamıza rağmen sorun devam ediyor.

Herkese selamlar
Nissan qashai aracım var 2017 dizel otomatik sistem hatası sorunu bende aldım
Motor şase almıyor diye tüm kablolara bakıldı akü değişti beyindeki arızalar silindi ancak 2 gün araç çalışsada 3.gün yine çalışmıyor
Sorunun ne olduğunu bilen var mı acaba teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı