Nitro 5 alınır mı?

• Konuyu başlatan Makru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.079

Makru

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 17 -18 arası bir bütçem var ve RTX3060 Max-P'li bir Gaming laptop arayışındayım. Sadece oyun oynamak film izlemek vs için alacağım ve bu linkteki; ACER Nitro5 Intel Core I7 10750h 16gb 512gb Ssd Rtx 3060-6 Gb Freedos 15.6 laptopu buldum alınır mı? Parasını hak ediyor mu? Bundan önce 5 yıldır MSI MX150'li bir laptopum vardı ondan dolayı değistirmek istiyorum önerilere açıgım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır.

Ama Ryzen 7 5800H işlemcili RTX 3060 laptop bulunacağını düşünüyorum.
Kusura bakmayın link gönderemeyeceğim. Akakçe üzerinden bulursunuz. Bu ilk 3 sıradaki bilgisayarlar alınabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-27-23-40-53-447_com.akakce.akakce.jpg
    Screenshot_2022-03-27-23-40-53-447_com.akakce.akakce.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 67
Alınır.

Ama Ryzen 7 5800H işlemcili RTX 3060 laptop bulunacağını düşünüyorum.
Kusura bakmayın link gönderemeyeceğim. Akakçe üzerinden bulursunuz. Bu ilk 3 sıradaki bilgisayarlar alınabilir.
Ben de katılıyorum. Aylardır RTX3060 laptop bakıyorum. R7 5800H işlemcili modeller daha avantajlı olur.
İsterseniz bu modele de bakabilirsiniz.

Biraz gürültülü bir makineydi, indirimdeykem Omen 15 falan kovalaman iyi olur.

Gürültülü ama birçok modelden çok daha iyi soğutması var. Ayrıca Monster bilgisayarları kadar gürültüsü var. Öyle çok fazla değil yine de. Ama kütüphaneden adam kaçıracak cinsten ses çıkarır.

Yani 2 k fazla verecek kadar fark olur mu?

Intel genel olarak oyun odaklı AMD ise genel odaklı işlemcileri bulunur. Açıkçası i7 11800h laptopların fiyatları Ryzen 7 5800H bilgisayarlardan daha pahalı. 3. sıradaki laptop mesela çok ısınan bir markanın ürünü.

Gürültülü ama birçok modelden çok daha iyi soğutması var. Ayrıca Monster bilgisayarları kadar gürültüsü var. Öyle çok fazla değil yine de. Ama kütüphaneden adam kaçıracak cinsten ses çıkarır.
Soğutmasına laf etmedim, yük altındayken gürültülü çalışıyor olay o.

O derece mi ya benim ihtiyar msidan azsa sorun yok bence ama 17 k 18 k içinde başka model bulamadım bu özelliklere 19 20 ye çıkmam oyun performansı cidden %15 20 fark edicek bir alet olmalı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı