Nitro 5 i7 11800H 90 dereceye çıkıyor

mertaky

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Nitro 5 i7 11800H, 3050 laptopum var. İşlemci kullanılmasa bile 90 dereceleri görüyor. Termal macunu yeniledim fan temizliği yaptım ama sorun devam ediyor. Sorun aynı gün içinde bir anda oldu, sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam. Crackli proglam indirdiyseniz mining yapan bir şey olabilir. Veya cihaza giren bir mining yazılımı hiçbiri değilse işlemcinin termal macunu veya fanlar gitmiştir

Fanların vidalarını tam sıkmamış olabilir misin?

Bu tür şeyler genelde virüs veya zararlı yazılımlardan dolayı oluyor. Ama eğer dikkatli kullanıyorsanız bulaşması çok düşük ihtimal. Donanımsal bir sıkıntı olabilir belki hala daha.

Hocam. Crackli proglam indirdiyseniz mining yapan bir şey olabilir. Veya cihaza giren bir mining yazılımı hiçbiri değilse işlemcinin termal macunu veya fanlar gitmişt, t

Vidaları kontrol edeceğim, bilgisayarı tam format atmadan Windows'tan sıfırladım hala mining yapan yazılım riski var mı? Cevaplarınız için teşekkürler

Bir hafta kadar önce Windows Update yaptım. Aynı işlemciyi kullanıyorum. Oyunlarda 76 görüyorum maksimum. Update sonrası 86 fırladı anında birkaç gün sonra sorun kendiliğinden çözüldü. Son zamanlarda Update yaptıysanız belki benzer sorun olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı